Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
TOTO už nikto nečakal! Zvrat vo vzťahu Slováčka a Patrasovej!
Zdielať na

TOTO už nikto nečakal! Zvrat vo vzťahu Slováčka a Patrasovej!

Archívna reportáž

Sedem rokov trvajúci mimomanželský vzťah Slováčka Dádu negatívne poznačil

Termín koncertu k životnému jubileu Felixa Slováčka sa blíži. Bude sa konať v pražskej Lucerne už 2. mája, lebo krátko po jeho koncerte sa začne s jej rekonštrukciou, a tak sa nedalo čakať až do 23. mája, keď Slováček dovŕši osemdesiatku. Ten deň sa iste tiež nezaobíde bez poriadnej hostiny. Po tom, čo sa odohrávalo posledné mesiace medzi ním a manželkou Dagmar Patrasovou (66), keď ju verejne nepekne urážal, bolo veľmi otázne, či na jeho oslavu vôbec príde. Zdá sa, že sa ale už pomerili.

​Na svoj koncert v Lucerne s Big Bandom sa jubilant Felix Slováček starostlivo pripravuje. Do vily, kde býva spolu s manželkou Dagmar Patrasovou, pozval dve dôležité osoby, s ktorými spolupracuje na príprave koncertu, Jana Adama (58), bývalého tajomníka Karla Gotta a speváka Ondřeja Provazníka (26), píše portál Blesk.cz. Adam mu pomáha s dramaturgiou, mladý spevák Ondřej Provazník má zas od Gott Agency, na čele s Ivanou Gottovou, povolenie spievať Karlove piesne na verejných podujatiach. Tie iste nemôžu na Slováčkovom koncerte chýbať, keďže s majstrom roky koncertoval.

Felix Slováček sa už na koncert veľmi teší. "Mám teraz chuť do života a do moje milovanej Lucerny sa veľmi teším... Chcem si narodeniny užiť, ktovie, či nebudú posledné... aj keď, cítim sa báječne," zveril sa uznávaný hudobník. "Už mám všetko premyslené a rozhodol som sa, že uvediem na pódium každého gratulanta. Veď ich tiež poznám najlepšie a mám spomienky, ktoré nikto nemá," vysvetľuje jubilant. Jeho manželka Dagmar mu počas pracovnej návštevy Adama a Provazníka prekvapivo asistovala a vítala hostí slovami, že Felix si všetko "vymyslel aj zariadil" a potvrdila, že "koncert aj odmoderuje". Starala sa, aby počas ich porady v manželovej pracovni bolo všetko poruke a sem-tam sa aj zapojila s nápadmi.

Felix to vie na párty napriek pokročilému veku ešte stále poriadne roztočiť: 

Takýto zvrat v napohľad úplne nefunkčnom vzťahu už asi nikto nečakal. Jan Adam komentoval manželskú dvojicu Dagmar a Felixa veľmi pozitívne. "S Felixom si hrkútajú ako dve hrdličky," priblížil svoje pocity známym prirovnaním a dodal že vôbec nevidno, že by neboli v pohode, ako sa špekuluje. Na dôkaz svojej vzájomnej blízkosti si sadla Dagmar na Felixove kolená, ako sedel na stoličke za pracovným stolom a obaja sa pritom usmievali. 

U Slováčka a Patrasovej na návšteve panovala rodinná idylka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Adam (@janadam4066)

Neskôr prešli všetci do obývacej časti, kde Dagmar ako správna hostiteľka servírovala hosťom dva druhy koláčov a kávičku. Nestrácala pritom z tváre úsmev a vyzerala veľmi dobre, celkom inak ako počas jej neslávneho televízneho výstupu pred dvomi týždňami. Aj Felix sa na ňu usmieval a prejavoval jej pozornosť, ako sa na manžela patrí. Snáď už konečne pochopil, že to je tá správna cesta, aby bola v pohode ako ona, tak aj on. Len či im to vadrží aspoň do oslavy.

Súvisiace články

Najčítanejšie