Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Seriálovej hviezde zhorel dom, sotva zachránila dcérky! Jej zvieratká toľko šťastia nemali!
Zdielať na

Seriálovej hviezde zhorel dom, sotva zachránila dcérky! Jej zvieratká toľko šťastia nemali!

Zdroj: Instagram/CS

Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, za oceánom je zvykom stavať aj navonok honosné, veľké domy z ľahkých drevených priečok. Rizikom tohto materiálu je však to, že pri požiari veľmi rýchlo podlieha ničivým plameňom. Presvedčila sa o tom prednedávnom aj kanadská seriálová herečka Caterina Scorsone (41), ktorá našťastie zaregistrovala dym včas na to, aby stihla aspoň s jej tromi dcérami ujsť. Ich milované štyri domáce zvieratká také šťastie nemali.

​Od obrovskej tragédie, keď herečke Caterine Scorsone zhorel dom, ubehlo už pár mesiacov. Herečka sa ale až teraz odhodlala zverejniť túto smutnú udalosť. Na sociálnej sieti zdieľala zábery zhoreného domu a uviedla k tomu, že nechce opisovať podrobnosti o požiari, ale chce poďakovať všetkým, ktorí jej rodine pomohli, vrátane hasičov, rodičov spolužiakov jej detí, kolegov zo seriálu Klinika Grace a produkčnej spoločnosti, ktorí jej poslali oblečenie a zásoby. Chcela tiež vyjadriť smútok za ich uhynutými domácimi miláčikmi, ktorých zbožňovali. "Sme šťastní, že sme ich vôbec mohli milovať," vyznala sa jej mačkám a psom, ktorí pred plameňmi neušli.

Pre herečku to bolo aj veľkým mementom pre život a zmenu pohľadu na podstatné veci. "Naučili sme sa, že jediné, na čom záleží, sú ľudia, bytosti, ktoré milujete, komunita. Bez nej by sme tu neboli a sme za to veľmi vďační," vyznala sa a pridala aj opis nešťastnej udalosti. "Keď som pripravovala svoje deti do postele a dala si kúpeľ, cez špáry okolo vane začal prenikať dym. Pozrela som sa na chodbu, kde sa už vytvorila rieka hustého čierneho dymu, ktorý zaplnil celý dom. Mala som asi dve minúty na to, aby som dostala svoje tri deti z domu, a utiekli sme ledva s topánkami na nohách," opísala chvíle hrôzy. "Ale dostali sme sa von. A za to som nesmierne vďačná," dodala. Scorsone je mamou troch dcér Elizy (10), Palomy (6) a Lucky (3), ktoré má s exmanželom, spevákom Robom Gilesom.

Caterina je mamou troch detí, 6-ročná Paloma sa narodila s Downovým syndrómom:

Je takmer zázrak, že sa im všetkým podarilo zachrániť si životy bez následkov na zdraví. Ich duše sú ale zranené stratou ich psíka a troch mačiek, ktoré v dome uhoreli. No nepochybne im je ľúto aj za ich domom a komplet všetkými osobnými vecami, ktoré im oheň zmenil na popol.

Caterina sa fanúšikom zverila s hroznou udalosťou, ktorá sa pre jej domácich miláčikov skončila tragicky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Caterina Scorsone (@caterinascorsone)

Keď sa ocitli mimo horiaceho domu, našli pomoc hneď vedľa. "Ďakujem mojej susedke, ktorá odpovedala na naše zúrivé klopanie na jej dvere," vyzdvihla herečka jej ochotu. Ale menovala s poďakovaním aj všetkých, ktorí ukázali, že vedia jednať v pravú chvíľu tak, ako je správne. Na vyjadrenie podpory dostala odkazy od priateľov aj kolegov zo seriálu Klinika Grace. "Si naozaj neuveriteľný človek," posielal jej lásku herec Jake Borelli a podobne reagovali aj ďalší.  

Najčítanejšie