Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Horšie to už dopadnúť nemohlo! Shakiru potupne vysťahovali, opúšťa Európu!
Zdielať na

Horšie to už dopadnúť nemohlo! Shakiru potupne vysťahovali, opúšťa Európu!

Archívna reportáž

Ešte pred rokom o takomto čase sa zdalo byť v partnerskom vzťahu speváčky Shakiry (46) a futbalistu Gerarda Piquého (36) všetko v poriadku. Vlani v júni preto všetkých šokovala správa o ich rozchode. Shakiru veľmi poznamenala zrada partnera, ktorý si našiel novú mladú priateľku Claru Chiu Marti (23), aj kvôli ich dvom synom Milanovi (10) a Sashovi (8). Zo svojej bolesti a hnevu sa vyspovedala vo svojich piesňach a volila pritom aj veľmi ostré slová. Ako u Piquého, tak aj u jeho novej priateľky a rodičov, to vyvolalo veľkú nevôľu, Shakira teraz musí niesť následky.

​Po dvanástich rokoch navonok idylického vzťahu kolumbijskej speváčky Shakiry a španielskeho futbalistu Gerarda Piquého nastal vlani zlom. Príčinou mala byť Gerardova nová láska, mladá študentka Clara, čím sa neskrýval ani na verejnosti. To bolo na slávnu speváčku priveľa a nepochybne sa cítila byť aj veľmi ponížená – Gerarda po rozchode prosila, aby sa už kvôli ich synom verejne s milenkou nepretŕčal. Ignoroval to a Shakira sa mu pomstila v piesni, ale aj na pohľad nevinným videom. Presne na Valentína zdieľala na Instagrame video, kde pri zametaní domu spievala refrén piesne speváčky SZA s mrazivými slovami o žene, ktorá chce zabiť svojho ex a potom bude na rade jeho partnerka. Vraj radšej skončí vo väzení, ako by mala byť sama. Toto už zarazilo aj jej fanúšikov, čo jej dali pocítiť aj v komentároch.

Shakira provokovala aj rodičov Gerarda, ktorých dom susedí s vilou, kde bývala s Piquem a ich synmi. Na balkón vystavila napríklad čarodejnicu, ako odkaz pre mamu expartnera. Dala si zamurovať aj prechod medzi záhradami domov a zvýšiť oplotenie. To, ako aj jej provokatívne piesne, zrejme rozhodlo, že sa futbalistov otec rozhodol pre radikálny rez a požiadal ju o vysťahovanie do konca apríla, ako písali aj v El Periodico. Zjavne na to nepotrebovala ani tento limit a dom aktuálne už opustila. 

Shakira v novej piesni poriadne naložila nevernému Gerardovi v ich rodnej španielčine:

Na Instagrame zdieľala záber krídla lietadla a Barcelony, ako odtiaľ odlieta aj so synmi. "Usadila som sa v Barcelone, aby som svojim deťom poskytla stabilitu, rovnakú teraz hľadáme v inej časti sveta, po boku rodiny, priateľov a pri mori. Dnes začíname novú kapitolu v našom hľadaní šťastia. Ďakujem všetkým, ktorí ma tak veľmi podporovali v Barcelone, v meste, kde som zistila, že priateľstvo znamená viac ako láska," vyznala sa s nostalgiou z toho, čo prežila v krásnom hlavnom meste Katalánska. "Veci nie sú vždy také, ako sme si ich vysnívali," dodala veľavravne. 

Shakira sa s milovanou Barcelonou rozlúčila verejne na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Jej cieľom bolo Miami, kde má rodinu a často tam chodievala so synmi aj počas vzťahu s Piquém. Pre synov to preto nebude veľká zmena a azda tam budú spolu s mamou spokojní. Pre kariéru Shakiry je to lepšie miesto a ako kedysi povedala, obetovala sa, keď sa rozhodla v mene kariéry Piquého pre Barcelonu. Iste však nečakala, že bude Európu opúšťať potupne po tom, čo jej svokrovci prikážu opustiť dom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie