Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slovenská speváčka ešte neoslávila ani 1. narodeniny synčeka a už je opäť TEHOTNÁ!
Zdielať na

Slovenská speváčka ešte neoslávila ani 1. narodeniny synčeka a už je opäť TEHOTNÁ!

Archívna reportáž

Dominika Stará sa vydala hneď dvakrát za toho istého muža

Pre finalistku populárnej speváckej súťaže Dominiku Starú, vydatú už s priezviskom Jurena (30), bol rok 2021 azda najvýznamnejším v jej živote. Nielenže sa vydala za svojho vyvoleného Michala Jurenu, a to hneď dvakrát, ale stihla veľmi rýchlo aj otehotnieť. Malý Miško prišiel na svet 13. februára 2022 a spravil svojich rodičov dokonalo šťastnými. No úspešná séria rokov pokračuje!

​Dominika Jurena sa pochválila, že sa ešte tento rok stane dvojnásobnou mamou. Aj s manželom sú hlboko veriaci, a tak je pravdepodobné, že budú mať jedného dňa skutočne poriadne veľkú rodinu. Druhé bábo je už na ceste, hoci si na neho ešte nejakú chvíľu počkajú. 

Dominika sa radostnou správou pochválila na Instagrame. "My sa už nášho druhého dieťatka nevieme dočkať! Ešte síce nevieme, čo to bude a ja tentokrát naozaj nemám ani len tušáka. Uvidíme, necháme sa prekvapiť," napísala speváčka a poďakovala priaznivcom za podporné slová a gratulácie.

Svojmu prvorodenému venovala Dominika túto pieseň:

Priznala, že druhé dieťatko chceli, no až tak rýchlo to azda ani nečakali. "Bábätko sme chceli, a aj tak nás prekvapilo. Asi toľko k nejakému plánovaniu. Začiatkom roka som bola na kontrole, všetko bolo v najlepšom poriadku, a tak sme si s Miškom povedali, že druhému bábätku dáme taký ten voľný priebeh, ani sa oň nebudeme snažiť, ani sa mu nebudeme vyhýbať," prezradila neplánované plánovanie, keď im pozitívny test vyšiel ešte predtým, ako ich prvorodený oslávil prvé narodeniny.

Chcela mať medzi deťmi malý vekový rozdiel, ideálne okolo 2 rokov, malý Miško však ešte bude mať len zhruba rok a pol, keď sa stane "veľkým" bračekom. "Bude to pre nás niečo nové, určite náročné ale s tým sme počítali. Verím však, že raz ten malý vekový rozdiel naše deti ocenia a budú mať krásny vzťah," dúfa nadšená mamička.

Pre ženu

Najčítanejšie