Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Trápenie Matušových sa končí! Pochválili sa veľkou novinou!
Zdielať na

Trápenie Matušových sa končí! Pochválili sa veľkou novinou!

Zdroj: Instagram/Lucie Matušová

Po troch nevydarených pokusoch získať za ostatné dva roky ideálny priestor na spokojné bývanie majú Matušovci šancu po štvrtýkrát. Spevák Bohuš Matuš (49) sa zdá byť, ako aj mnohí iní umelci, v bežnom živote dosť nepraktický. Jeho mladá manželka Lucia (19) zas ešte nenazbierala dostatok skúseností v živote. Obaja si zrejme dostatočne neuvedomovali rôzne úskalia, ktoré prináša prenájom nehnuteľnosti.

​Ako sa Bohuš Matuš priznal, on síce byt má, ale pre rodinu s malým dieťaťom je príliš malý, a tak sa spolu s manželkou Luciou rozhodli pre prenájom. Hoci sa im vždy spočiatku zdalo, že si bývanie vybrali dobre, časom z rôznych dôvodov svoje rozhodnutie zmenili. Podarilo sa im tak behom dvoch rokov vystriedať až tri prenájmy. Lucia sa vlani koncom decembra veľmi tešila z prenájmu bytu na najvyššom poschodí paneláku s pekným výhľadom, v dobrej štvrti s možnosťou zaujímavých aktivít. Netrvalo dlho a po šoku, že ho majiteľka zrazu chce predať a musia sa preto do troch mesiacov vysťahovať, dokonca Lucie skolabovala.

Bohuš Matuš potom opätovne požiadal svojich priaznivcov, aby mu pomohli s hľadaním nového bývania. Zakrátko sa to aj podarilo, ako s nadšením opísal. "Budeme sa sťahovať do domu na okraji Prahy, má 200 metrov záhrady a je dosť veľký. Chceli by sme tam byť už v máji," radostne sa Matuš zveril portálu ŽivotVČesku. Žiadne ďalšie podrobnosti však neuviedol. Záhrada je ale rozhodne vynikajúci bonus, čo práve od mája, keď je už poriadne teplo, ocení určite aj malá Natálka.

Natálka už je malá slečna a veselé dievčatko, azda by si už aj priala súrodenca do partie:

Podobne to mali so záhradou aj počas ich druhého prenájmu v rodinnom dome, ale to už začínala jeseň a chladnejšie počasie. Časom zistili, že je tam pre nich ako rodinu nedostatok priestoru. Obaja manželia by chceli aj ďalšieho potomka, preto majú predstavu o väčšom priestore. Zrejme na to prihliadali, aj keď sa rozhodli pre najnovší prenájom v rodinnom dome. "Tam žiadni susedia nie sú. Je to úplne oddelené od okolia a dom stojí samostatne," prezradil Matuš. A tak by nemalo hroziť ani to, že sa susedom nebude páčiť Matušovo spievanie či fajčenie. Takéto niečo zažili počas ich druhého prenájmu bytu, keď sa ich spor s nervóznym susedom po jednej potyčke takmer riešil na súde. V tejto chvíli sa zdá, že tento nekonečný príbeh bude mať nateraz šťasťný koniec, snáď sa opäť niečo zvláštne časom neudeje.      

Matušovci si vyhliadli dom so záhradkou aj kvôli dcérke Natynke:

Súvisiace články

Najčítanejšie