Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Klebety o rozchode sa potvrdili! Sexi herec je po šiestich rokoch opäť sám!
Zdielať na

Klebety o rozchode sa potvrdili! Sexi herec je po šiestich rokoch opäť sám!

Zdroj: joj.sk

Pre hollywoodskeho herca írskeho pôvodu Colina Farrella (46) je jeho kariéra zrejme na prvom mieste. Po viacerých predchádzajúcich pokusoch mu nevyšiel ani vzťah s Kelly MacNamarrou (26), s ktorou boli spolu takmer šesť rokov od roku 2017. Ako ona, tak aj on boli príliš pracovne vyťažení a nemali na seba dostatok času. Veľa podrobností o tom, čo sa dialo v ich vzťahu, ale známe nie je, Colin si veľmi stráži svoje súkromie.

​Začiatkom tohto tisícročia bol Colin Farrell považovaný za jedného z najpríťažlivejších mužov sveta. V roku 2003 ho časopis People zaradil medzi Top 50. Jeho osobný život bol búrlivý, nechýbali v ňom ani drogy a divoké dobrodružstvá so ženami, údajne mal niektoré aj sexuálne obťažovať, no poriadny problém mu spôsobila aj jedna milenka, keď zverejnila ich domáce sex video. Svojho času tvrdil, že stále hľadá životnú lásku, ktorá by ho mala zaujať nielen po fyzickej, ale aj psychickej stránke. "Ľúbostný život je komplikovaný, sex je jednoduchší," priznal sa. Podarilo sa mu splodiť dvoch synov, zdravotne postihnutého Jamesa (19) a Henryho (13), s dvomi rôznymi partnerkami.  

V roku 2017 sa dal dokopy s o dvadsať rokov mladšou Kelly MacNamarrou (26), ktorá je asistentkou gitaristu U2, Davida Howella Evansa, nazývaného The Edge. Aktuálne ale nasvedčuje všetko tomu, že spolu už nie sú, píše portál Mirror. Dá sa predpokladať, že ich rozdelila ich hektická práca. "Nerozišli sa v zlom, ale udržať milostný vzťah, keď máte tak nabitý pracovný rozvrh, je dosť náročné na zvládnutie," vyjadril sa k ich koncu zdroj. Tento problém riešil Farrell už od začiatku ich vzťahu. "Moja priateľka kvôli práci tiež veľa cestuje, takže sme často ako dve lode míňajúce sa v noci, ale snažíme se nájsť prístav, kde sa môžeme stretnúť," zveril sa kedysi v talkshow Ellen DeGeneres. 

Colin a Kelly si vzácne spoločné chvíle chránili pred objektívmi novinárov, preto je ich spoločných záberov len zopár:

V pracovnej oblasti sa ale Colinovi Farrellovi darí. Za svoju rolu vo filme Banshees Of Inisherin z roku 2022 zožal veľké uznanie a v tomto roku za ňu získal ako najlepší herec Zlatý glóbus a bol nominovaný aj na Oscara. Vo svojej ďakovnej reči za Zlatý glóbus povedal: "Nikdy nečakám, že filmy budú fungovať a nájdu si divákov, a keď sa tak stane, je to pre mňa šokujúce. Takže to, čo sa okolo Banshees v posledných mesiacoch deje, ma svojím spôsobom desí".  Predtým zas strávil mesiace na pľaci počas nakrúcania Batmana, kde si zahral rolu Pinguina, hoci zamaskovaný na nepoznanie. Colinov nabitý rozvrh si však vybral ako daň jeho vztah s Kelly. Azda ešte stretne ženu, ktorá už bude "navždy". Záujemkýň by sa iste našlo veľa.

Colin so synom Henrym:

Súvisiace články

Najčítanejšie