Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hanba! Synček (6) známeho speváka vypadol z 5. poschodia, ten ukázal úbohý charakter!
Zdielať na

Hanba! Synček (6) známeho speváka vypadol z 5. poschodia, ten ukázal úbohý charakter!

Zdroj: instagram/FLO

Je slávny a bohatý, no jeho charakter zjavne nestojí ani za deravý groš. Americký spevák a raper Flo Rida (43) sa stal pred šiestimi rokmi otcom chlapčeka menom Zohar, no okamžite ho zaprel. Až genetické testy potvrdili, že je s istotou jeho, no otcovské city to neprebudilo. Raperova expriateľka Alexis Adams tvrdí, že nikdy neprejavil o syna záujem - videl ho jedinýkrát, práve počas vykonania testu otcovstva. Celú dobu bol chlapcovi otočený chrbtom, mal slnečné okuliare a ani sa na neho nepozrel.

​Podľa dostupných informácií sa ani teraz, keď jeho syn bojuje o živote po páde z piateho poschodia, o jeho stav nezaujíma. Chlapec je v súčasnosti na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) po páde z okna bytu v New Jersey, informovali z New Jersey News. Podľa záznamov z výpovede jeho matky dopadol "na betónový chodník a utrpel vážne telesné zranenia vrátane viacnásobných zlomenín panvy, tržnej rany pečene tretieho stupňa, vnútorného krvácania a kolapsu pľúc".

Flo Ridova expriateľka Alexis žaluje majiteľov a správcov bytového komplexu, stavebnú spoločnosť, inštalatéra okien a ďalšie osoby. Tvrdí, že vedenie "prevádzkovalo, spravovalo, kontrolovalo a/alebo udržiavalo uvedené priestory nedbanlivým, neopatrným a ľahkovážnym spôsobom, čím vytvorilo nebezpečné podmienky, konkrétne inštaláciou okien, ktoré predstavovali nebezpečný stav, a/alebo inštaláciou nesprávnych rozmerov ochranných prvkov na uvedených oknách". To podľa žaloby údajne viedlo k pádu Zohara, pretože okná jej dávali "falošný pocit bezpečia".

Vypočujte si jeden z veľkých hitov rapera:

Malý Zohar sa, žiaľ, nenarodil zdravý. Má hydrocefalus, neurologické ochorenie, ktoré spôsobuje abnormálne hromadenie mozgomiešneho moku v dutinách v mozgu, a je aj autista. Aj preto vraj jeho otec nejaví záujem a chlapca dokonca nazval "hnusné prekliate decko", hoci inak podporuje viaceré charity v prospech detí. K jeho vrodeným problémom sa pádom pridali ďalšie, následky si ponesie zrejme už navždy, ak vôbec prežije.

Nikdy v živote svojho syna verejne nespomenul, no po tom, čo aktuálne jeho Instagram zaplavila vlna kritiky za (ne)vzťah so synom, sa predsa len vyjadril a poďakoval fanúšikom za modlitby a zároveň ich uistil, že chlapec má tú najlepšiu starostlivosť:

instagram/FLO

​Chlapec je aktuálne v "sádre na celom tele a sotva sa môže hýbať", povedal právnik matky pre TMZ. Tá požaduje náhradu škody, odmenu pre právnika a zaplatenie Zoharových účtov za liečbu. "Ako slobodná matka dieťaťa so špeciálnymi potrebami to cítim ako nočnú moru. Moje srdce je rozbité na milión kúskov," napísala Alexis Adams vo vyhlásení. Náklady na zdravotnú starostlivosť sú v USA veľmi vysoké, snáď sa milionársky otec chlapca bude aspoň nejako podieľať na úhrade za liečbu. Nechcel platiť ani výživné, až súd mu určil sumu 5000 dolárov mesačne, čo je vzhľadom na jeho príjmy a majetok, ako siedmeho najpredávanejšieho rapera v histórii, skutočne zanedbateľná suma. 

Zdielať na

Najčítanejšie