Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Keď mohla ísť na plastiku Lucinka (19), ide aj Bohuš (49)! TOTO si nechá upraviť!
Zdielať na

Keď mohla ísť na plastiku Lucinka (19), ide aj Bohuš (49)! TOTO si nechá upraviť!

Zdroj: archiv BM pre ZivotvCesku.cz

Pred necelým rokom navštívili Matušovci spoločne istú pražskú estetickú kliniku. Konzultovali tam s odborníkmi ich predstavy o viacerých zákrokoch plastickej chirurgie. Celkovo malo ísť až tri operácie. Lucia (19) si chcela dať upraviť nos a prietrž v oblasti brucha, tretí zákrok sa mal týkať Bohuša (49).

​V auguste čaká českého muzikálového speváka Bohuša Matuša oslava jeho päťdesiatky. Popri svojej o tridsať rokov mladšej manželke Lucii nechce vyzerať staro, a tak sa definitívne rozhodol pre odkladanú plastickú operáciu vačkov pod očami. Zdá sa mu, že ich má priveľké a nepôsobí to dobre. "Robia sa mi vačky pod očami. Keď si nechám odstrániť, tak omladnem minimálne o desať rokov," povedal odhodlaný spevák pre Super.cz. Má vraj veľmi vysoký prah bolesti, takže by do neho mohli na klinike pokojne rezať aj bez anestézie, tvrdí odvážne. 

Okrem toho by si ale nedbal nechať upraviť aj iné partie. "Bojujem s bruchom, som celkovo štíhly, ale rastie mi brucho," vysvetľuje Bohuš, ktorý ale nechce podstúpiť liposukciu, ako je to zvyčajné medzi hercami a spevákmi. Radšej vraj bude viac cvičiť. Ďalší problém má s nedostatkom vlasov, preto má hlavu vyholenú, ale zväčša prekrytú šatkou. K svojmu sobášu pred dvomi rokmi si ju nechal potetovať drobnými čiaročkami pomocou mikroihly na tetovacom prístroji, čo malo vyvolať dojem vlasov. Táto metóda sa nazýva mikropigmentácia, ale zrejme túto zdĺhavú a drahú procedúru už neskôr nezopakoval. 

Lucinka už v mladom veku podstúpila plastickú operáciu, avšak v jej prípade to bolo aj zo zdravotných dôvodov: 

Po  tom, ako vlani na jeseň podstúpila jeho manželka Lucia plastiku nosa po úraze medicinbalom ešte na škole, sa k jej upravenému zjavu vyjadril veľmi nešikovne. "S novým nosom vyzerá ako dievčatko, vyzerá na desať rokov. Naozaj jej to pristane," šokoval verejnosť, pričom ho svojho času mnohí označovali za pedofila, keďže Lucia mala sotva pätnásť, keď sa zoznámili. Bohuš ale často vysloví slová, ktoré znejú veľmi zvláštne. "Vyšlo to, že som sa radoval, že Lucinka vyzerá na desať rokov. Nie je to ale tak. Povedal som, že ja žiadnu plastiku nemám, a o Lucii som povedal len to, že hoci bude mať 20 rokov, tak po plastike nosa vyzerá, žiaľ, na desať," vysvetľoval trochu ťarbavo Matuš. Nuž, možno po jeho zákroku omladne o 30 rokov a bude sa k jeho manželke už dočista hodiť.

Matuš má čo robiť, aby sa vyrovnal vzhľadu jeho mladučkej a krásnej manželky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie