Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šialený problém Matušovcov! Kradnuté auto ako svadobný dar?!
Zdielať na

Šialený problém Matušovcov! Kradnuté auto ako svadobný dar?!

Zdroj: Instagram/LM

S menom speváka Bohuša Matuša (49) sú už akosi pričasto spojené komplikácie. Akoby priam priťahoval udalosti a osoby, ktoré mu sťažujú život. On sa však zdá byť stále v pohode, horšie to ale vyzerá s jeho mladou manželkou Luciou (19), ktorá veľmi citlivo reaguje najmä na ich neustále problémy s bývaním. Prišli aj o auto, ktoré dostali ako svadobný dar.

​Nedávno sa Bohuš Matuš sťažoval na to, ako s jeho rodinou vybabrala majiteľka bytu, ktorý si od nej spolu s manželkou Luciou prenajali a už po mesiaci im oznámila, že sa musia vysťahovať. Od začiatku ich vzťahu to bolo už ich štvrté bývanie v prenájme, vždy sa totiž vyskytli nejaké problémy, prečo sa sťahovali. Veľmi nepríjemné je to už aj kvôli ich malej dcérke Natálke. Aktuálne už majú opäť dohodnutý prenájom domu, v apríli by sa mali sťahovať, snáď sa už nič nepokazí.

No nielen s bývaním majú Matušovci problém. Prišli aj o veľkorysý svadobný dar za poriadne niepríjemných okolností. Auto, ktoré dostali, si takmer neužili. Bolo totiž kradnuté, a tak im ho zakrátko zabavila polícia. "Asi týždeň po svadbe mi ho vzali. Toho pána, čo mi ho dal, zavreli. To auto bolo ukradnuté," zveril sa Bohuš s prekvapujúcou informáciou pre Superchat. Prezradil, že takýto dar dostal od rovnakého človeka aj Daniel Hůlka a taktiež o neho prišiel. "Sú to takí hochštapleri, no. Ale deje sa to bežne. Toľko podvodníkov vám volá...," povedal s tým, že si zlodej má odsedieť deväť rokov.

Svadba Matušovcov bola veľkolepá, avšak veľký svadobný dar v podobe auta si dlho neužili:

Snáď všetky tie peripetie, ktoré zdieľa s Bohušom jeho manželka Lucia, neohrozia ich romantický vzťah, kvôli ktorému boli obaja tiež riadne skúšaní. Keď sa prevalilo, že si známy spevák po štyridsiatke začal s tínedžerkou Luciou Palkaninovou, bol z toho škandál a podaktorí ho obviňovali z pedofílie. On sám ale hovorí, že sa jednoducho na svoj vek necítil a preto vôbec nevnímal ich vekový rozdiel. A tiež samotná Lucie tvrdí, že mu o svojom veku klamala a pár rokov si pridala. Kde sa Matušovi zatiaľ darí, je jeho spevácka kariéra. Účinkuje vo viacerých muzikáloch a má aj veľa koncertných vystúpení. Lucia je preto často na výchovu ich dcérky sama, ale Bohuš sa to snaží napraviť, keď je doma. Dokonca vraj intenzívne premýšľajú o druhom dieťati.

Napriek bizarným problémom, s ktorými sa Matušovci potýkajú, si užívajú rodinné šťastie s ich dcérkou Natynkou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie