Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bežné manželstvo?! Pod jednou strechou žije manželka českého herca s jej milencom, aj on s milenkou!
Zdielať na

Bežné manželstvo?! Pod jednou strechou žije manželka českého herca s jej milencom, aj on s milenkou!

Zdroj: youtube/screenshot

Vlaňajší rok sa neniesol v živote herca a zabávača Václava Upíra Krejčího (67) práve v dobrom duchu. Krátko po jeho júnovej autonehode sa objavili špekulácie, že počas vystúpenia sa dozvedel o nevere svojej manželky a v dôsledku následnej hádky sa opil a nastúpil do auta s úmyslom ukončiť svoj život pri havárii. On však ale trvá na tom, že pil až po nehode, lebo ním otriasla. Fľašu mal vraj po vypití odhodiť niekde medzi stromy, kde ju aj skutočne našli privolaní hasiči. Súd mu za to naparil mastnú pokutu a zákaz riadenia auta na dva a pol roka.

​Medzi Václavom Upírom Krejčím a jeho manželkou nie je ani zďaleka všetko v poriadku. Podľa neho mu chcela zavariť, keď vypovedala na súde ohľadom jeho bizarnej autonehody na lesnej ceste, pri ktorej mu namerali 2,7 promile. Prišla svedčiť v jeho neprospech. "Že zrábam veľa peňazí, že mi zostáva päťdesiattisíc mesačne. Asi aby bola pokuta čo najvyššia. Pritom všetci z brandže vieme, aká je zložitá situácia, rušia sa predstavenia, pretože sa bude šetriť na kúrení," vysvetľoval svoj pohľad na vec. Časom, aj keď sa s manželkou nerozviedli, si ale aj on začal riešiť život nezávisle od nej.

Sám to vysvetľoval takto: "Moja pani má milenca, ktorý má 74 rokov. Manželka ten vzťah udržiavala tajne, na poludnie, nikto o to nevedel ani deti. Vraj mám rešpektovať, že s tým mužom bude, kedy chce, alebo mám ísť."

Toto narozprával Krejčí pred časom o pikoškách zo života:

Krejčí situáciu prijal a zariadil sa po svojom. "Urobil som také rozhodnutie, že si nájdem dievča, ktoré bude viesť auto. Mám takého strážneho anjela a krásnu vílu. Som teraz zamilovaný. Bola na predpremiére Slaměného klobúka a po premiére mi povedala, že je na mňa pyšná. Prežívam niečo, čo som nikdy neprežíval," tvrdil herec zrejme pod vplyvom čerstvej zamilovanosti pre CNN Prima News.

Krejčí sa venuje najmä humoru a deťom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ocimaautisty (@ocimaautisty)

Na trpké chvíle, keď bol po správe o nevere manželky natoľko šokovaný, že pomýšľal aj na najhoršie, by chcel najradšej zabudnúť. No ťažko môže zabudnúť, keď má manželku denne na očiach. V rodine Krejčího totiž nastala bizarná situácia - pod jednou strechou žijú oba milenecké páry. Krejčí býva s jeho novou láskou v časti domu, ktorú mal predtým vyhradenú na pracovné aktivity. Jeho manželka s jej milencom si pre zmenu nechali hlavnú časť domu. Zatiaľ sa zdá, že tak dokážu obaja manželia fungovať, ale až časom sa ukáže, či aj nastálo, alebo budú musieť svoje vzťahy, manželstvo aj bývanie prehodnotiť. No azda v prvom rade by mali brať ohľad na dcéry, Kristianu (19) a Kláru (24), keď sa len ťažko dá predpokladať, že by boli zvláštnym štvorlístkom nadšené.

Najčítanejšie