Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúce rozhodnutie Lucie Vondráčkovej! Pre TRAUMU už nikdy nesadne za volant!
Zdielať na

Šokujúce rozhodnutie Lucie Vondráčkovej! Pre TRAUMU už nikdy nesadne za volant!

Archívna reportáž

Hoci by asi každý čakal, že Lucie Vondráčková, ktorá nedávno oslávila 43. narodeniny, sa vyváža v super aute, keď sa presúva po Prahe, nie je to tak. Lucie miluje "pešibus" a kam sa dá, tam ide po vlastných nohách. Mnohým sa to zdá byť až pritiahnuté za vlasy, ale Lucie to nedávno vysvetlila. Nie je to len nejaká jej imidžovka, ale má na to svoje dôvody, za ktorými je najmä strach z autonehody. Po jej osobných skúsenostiach už radšej na šoférovanie rezignovala.

​Najčastejšie sa v rámci dopravných prostriedkov boja ľudia sadnúť do lietadla. Pritom mnohým ani nenapadne, že šanca na nehodu v aute je spomedzi dopravných prostriedkov ďaleko najvyššia. Ak už však niekto také niečo zažije, môže mu to spôsobiť traumu aj na dlhší čas. Tento prípad je zrejme aj Lucka Vondráčková. A spravila si z núdze cnosť: "Rada chodím peši, relaxujem pri tom, ale aj niečo robím pre seba." No úprimne pre Blesk.cz priznala, že má zo šoférovania prosto strach: "Mala som niekoľko havárií..."

Lucia by mala byť pritom už skúsenou vodičkou, ako sama priznala. "Vodičák som si urobila hneď v osemnástich a veľa som šoférovala. Naposledy to bolo asi v Kanade, po návrate domov som s tým sekla," spomínala na jej roky jazdenia v aute. "Mala som niekoľko nehôd a nie mojou vinou, tak som si povedala, že asi niekto hore nechce, aby som šoférovala, a tak som prestala," zverila sa s nepríjemnými skúsenosťami, ktoré vzala intuitívne ako varovanie. Napokon, pokiaľ by mala mať denne zo šoférovania traumu, nie je to iste pre ňu ani pre druhých bezpečné. 

V prechádzkach našla Lucka veľkú záľubu, prezradila o nej viac v rozhovore pre jojkársky Topstar: 

​Jej spôsobu presunov sa musia občas prispôsobovať aj jej dvaja synovia, Matyáš a Adam, ktorých má s hokejistom Tomášom Plekancom. A nie sú vždy nadšení. "Je pravda, že veľa chodím peši. Synovia to už nevydržali a zaobstarali mi počítadlo krokov, denne nachodím okolo štyridsaťtisíc, a to už aj ja cítim nohy," dodala so smiechom. Svoje si užije občas aj jej mladý partner Zdeněk Polívka (24). "Chodíme spolu na dlhé prechádzky so sučkou Ditou, Lucka ide aj na dve hodiny, čo ja vždy celkom nedávam," priznal zápasník, od ktorého by človek čakal inú výdrž. Zjavne to však chce tréning a nešoférujúca Lucie ho má denne až-až.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie