Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO je studená sprcha pre Slováčka! Slová jeho dcéry by nechcel počuť žiadny otec!
Zdielať na

TOTO je studená sprcha pre Slováčka! Slová jeho dcéry by nechcel počuť žiadny otec!

Archívna reportáž

Aničke na psychike nepridal ani 7-ročný milenecký vzťah jej otca s o polovicu mladšou Gelemovou

V rodine herečky Dagmar Patrasovej (66) a hudobníka Felixa Slováčka (79) nie je už roky poriadne nič v poriadku. Chronický neverník Felix nedbá na povesť a city jeho manželky, ktorá preto veľmi trpí a sú obavy, že to psychicky nezvláda. On sa aj teraz, keď o chvíľu oslávi osemdesiatku, stále rád pretŕča s mladými fešandami. V tomto nezdravom manželstve ale trpí ešte niekto - ich deti, najmä sympatická dcéra Anička (27).

​​Kto by si kedysi pomyslel, že idol mnohých mužov, atraktívna herečka Dagmar Patrasová, bude raz veľkej časti verejnosti na posmech. Utrápila sa podľa všetkého až k alkoholizmu kvôli sedem rokov trvajúcej "oficiálnej" nevere svojho manžela Felixa Slováčka s jeho o 30 rokov mladšou milenkou Luciou Gelemovou. To sa už síce skončilo, ale Felix si nedá stále so ženami pokoj, pričom rozhodne nie je ani zďaleka krásavec. So ženami to ale jednoducho vie a iste mu k tomu pomáha jeho popularita v šoubiznise. 

​Aktuálne chystá veľkú oslavu jubilea, ako inak - na koncertnom pódiu. Aj jeho pôvabná dcéra Anička sa už na tú slávnosť pripravuje, rieši predovšetkým to, aký dar mu vymyslí. "Je to strašne ťažké. Má všetko, a čo nemá, to dostane. Prísť s niečím, čo by bolo naozaj wow, je podľa mňa nadľudská úloha," priznala sa v rozhovore pre Super.cz. Možno zostane jej darom pre neho napokon "len" to, že na jeho koncerte vystúpi. Napriek všetkému, čo jej otec rodine spôsobil, ho má stále veľmi rada a teší ju, keď sú spolu, napríklad na dovolenke. "Keď si našiel čas a išiel so mnou a bratom s jeho dvoma deťmi k moru, to bola taká čistá radosť a oslava života. Ale poteší ma aj to, keď mi len tak zavolá a spýta sa, či nechcem ísť do našej obľúbenej vietnamskej reštaurácie na polievku. Na materiálne darčeky si veľmi nepotrpím," hovorí Anička o vzťahu s otcom.

Minuloročnú oslavu narodenín Felixa poznačil alkoholový škandál jeho manželky Dády. Ani tento rok nie sú ich vzťahy ideálne: 

Na rozdiel od otca je introvertnejšia a má rada komornejšie oslavy, rešpektuje ale aj otcove predstavy. "Otec je jeden z mála v našej rodine, ktorý má rád takéto obrovské oslavy, ja tomu veľa nedávam, potrebujem len svojich blízkych," pomenovala jeden z mnohých rozdiel vlastností v porovnaní s otcom. No čo je asi najcitlivejšie, je jej vzor otca ako budúceho partnera. Otec vraj pre dcéry stanovuje akýsi ideál, to ale v tomto prípade ani trochu neplatí. "Hovorí sa, že si žena vyberá partnera podľa svojho otca, a nie vždy je to správne, pretože si nosíme z rodiny väzby, ktoré u toho partnera nechceme, pretože nám nerobia úplne najlepšie. Snažím sa toho vyvarovať," povedala otvorene na margo jej otca, ktorý má od ideálneho manžela skutočne ďaleko. Ktovie, či sa mu táto úprimnosť dcéry trochu nedotkne svedomia.

Anička nezdedila po svojom slávnom otcovi extrovertnú povahu, ani chuť hýriť na veľkolepých večierkoch, svojho otca napriek všetkému veľmi ľúbi:  

Súvisiace články

Najčítanejšie