Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
To je ale bruško! Skvelý český spevák sa stane po tretíkrát otcom!
Zdielať na

To je ale bruško! Skvelý český spevák sa stane po tretíkrát otcom!

Archívna reportáž

Známy český spevák a textár Dan Bárta (53) má už síce po päťdesiatke, no stále sa cíti na rozširovanie rodinky, ako je už jasné. Tretieho potomka čaká so svojou druhou manželkou Alžbětou Plívovou (38), ktorá je novinárka a hovorkyňa. Jedného syna spolu už majú, narodil sa im v roku 2017. Bárta má ešte aj dcéru z prvého manželstva. Druhé tehotenstvo jeho súčasnej manželky sa im podarilo dlho utajiť.

​Svoje rodinné súkromie sa Dan Bárta snaží chrániť pred verejnosťou. V roku 2015 dokázal utajiť aj svoju svadbu s Alžbetou Plívovou, o ktorej sa verejnosť dozvedela až po pár mesiacoch, a neskôr tajili až do vysokého štádia aj jej tehotenstvá. Keď sa nedávno ukázali spolu na spoločenskej akcii, bruško mala Alžbeta už riadne veľké a čokoľvek skrývať rozhodne nemalo zmysel. Ďalšiu fotku v modrom pulóvri s bruškom zdieľala už hrdo na sociálnej sieti. Pohlavie dieťatka zatiaľ ale neprezradila, a tak nevedno, či k synovi Mikulášovi pribudne sestrička alebo braček. Jednu nevlastnú sestru, Elišku, už má, tá je už ale čerstvo dospelá, narodila sa v roku 2005.

Hoci Dan Bárta prehlasoval o jej matke, svojej prvej manželke Kateřine Procházkovej (47), že je jeho osudovou ženou, manželstvo im nevyšlo. Táto pôvabná žena je tiež novinárkou a známou spisovateľkou, kedysi bola aj televíznou moderátorkou. Študovala v Glasgowe, na Taiwane, v Pekingu aj Tokiu a ovláda niekoľko jazykov, medzi nimi aj čínštinu. Spolu s dcérou Eliškou žije v Anglicku. S otcom Danom má Eliška veľmi dobrý vzťah a podobne vraj aj s jeho druhou manželkou. Na nejednej fotke ich vidieť všetkých pokope aj s malým Mikulášom.

Pozrite si duet Dana a Márii Čírovej s piesňou One od kapely U2:

Sebavedomá Alžběta Plívová taktiež študovala aj v zahraničí, konkrétne literatúru na prestížnej londýnskej University College. Uplatnila sa ako novinárka a stranícka hovorkyňa, v roku 2013 ju spomedzi vyše sto uchádzačov vybrali  za televíznu hovorkyňu a v roku 2017 povýšila na vedúcu Komunikácie. Získala ocenenia aj za jej výukové projekty. Pre svojho manžela píše texty k jeho piesňam. Našla sa však aj v úlohe mamy a veľmi sa teší na ich druhé bábo. "Musím povedať, že mám tehotenstvo úplne skvelé. Pokojne by som mohla byť tehotná ešte ďalšie mesiace, nemám žiadne komplikácie, nič ma nebolí, cítim sa úplne skvele. Preto môžem ísť v podstate do pôrodnej sály rovno z práce," pochvaľovala si pre Super.cz jej stav počas očakávania druhého potomka. Azda tak hladko príde bábo aj na svet.

Dan a Alžbeta sa čoskoro stanú dvojnásobnými rodičmi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alžběta Plívová (@alzbetaplivova)

Súvisiace články

Najčítanejšie