Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárová to už priznala celkom otvorene! TAKÝTO je vzťah medzi jej frajerom a dcérkou Rumiou!
Zdielať na

Bagárová to už priznala celkom otvorene! TAKÝTO je vzťah medzi jej frajerom a dcérkou Rumiou!

Archívna reportáž

Ruminka bude mať tri roky, žeby nastal čas na súrodenca?

O šťastí a zamilovanosti speváčky Moniky Bagárovej (28) s podnikateľom Leonardom Lekajom (31) nie je žiaden dôvod pochybovať. Podaktorí jej priaznivci sa ale pýtajú, ako je na tom jej malá dcérka Rumia, ktorá sa jej narodila zo vzťahu so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (33). Zdá sa, že už ani s dcérkou veľmi nestretáva. Je často v zahraničí, ako napríklad vo februári v Dubaji, keď tam zhodou okolností bola aj Monika s dcérkou a Leonardom.

​Svoje súkromie si Muradov veľmi prísne stráži, a tak sa nedá ani zistiť, ako to má s jeho starostlivosťou a stretávaním sa s rozkošnou dcérkou Rumiou. Ako je ale zjavné, tá si našla v maminom novom partnerovi Leovi Lekajovi výborného spoločníka na zábavu. Bolo to nedávno jasné aj z fotiek z ich dovolenky na Zanzibare, keď Monika Bagárová mohla oddychovať na lehátku, zatiaľ čo Rumia šantila spolu s Leom v bazéne. Priam idylicky vyzerala fotka pre zmenu z Monikinej kuchyne v jej novom dome pri Brne, keď ju Leonard objal a pritúlil si k nej so smiechom hlavu, keď krájala cibuľu. Z pozadia sa na to pozerala vysmiata Rumia a vyzeralo, že spolu všetci prežívajú skvelú rodinnú pohodu. 

"Ruminka miluje Lea od prvého stretnutia a ja sa jej nečudujem," potvrdila aj sama speváčka na Instagrame. Dostáva totiž často otázky ako zvláda postavenie osamelej matky. "Ja nie som sama, mám úžasnú rodinu a milujúceho muža. Ruminka je šťastné dievčatko. Snažíme sa, aby jej nič nechýbalo," utvrdzovala pochybovačov o všeobecne panujúcej spokojnosti v kruhu jej rodiny. Je až prekvapujúce, že niekto po všetkých tých jej príspevkoch, kde ukazuje rodinnú idylku s vždy vysmiatou Rumiou, má vôbec nejaké obavy, ako to po rozchode s Machom zvláda. On predsa nebol v skutočnosti veľmi naporúdzi ani kým tvorili s Monikou pár. 

Monika sa vzťahom z karlovarským podnikateľom Leom Lekajom už netají: 

Aj keď má karlovarský podnikateľ Leonard Lekaj bydlisko vzdialené stovky kilometrov od Brna, snaží sa byť s Monikou a jej dcérkou čo najčastejšie. Zdá sa, že je častým hosťom v jej dome pri Brne, kam sa presťahovala, aby bola bližšie rodičom. Po narodení dcérky, keď ju Muradov často na dlhú dobu opúšťal kvôli jeho športovej kariére, ku ktorej časom pribral aj podnikateľské aktivity v Uzbekistane, našla vždy pomoc práve u rodičov či u sestry. No zdá sa, že našla človeka, s ktorým by mohli vytvoriť skutočne fungujúcu rodinu. Ruminka ho odobrila a to je najpodstatnejšie.

Monika, Leo a malá Ruminka na spoločnom zábere:

Instagram/MB

Malá Ruminka je rozkošné a veselé dievčatko, a tak nečudo, že vzťah k nej si vytvoril aj Monikin nový partner Leo: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie