Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žilkovej dcéra Kordula o jej prvom frajerovi z milionárskej rodiny! Slzy a zlomené srdce!
Zdielať na

Žilkovej dcéra Kordula o jej prvom frajerovi z milionárskej rodiny! Slzy a zlomené srdce!

Zdroj: instagram/VŽ

Z nenápadného okuliarnatého dievčaťa je pôvabná slečna. Kordula Stropnická (17), najmladšia dcéra Veroniky Žilkovej, vyrástla skutočne do krásy. Spočiatku jej s vizážou pomáhala staršia sestra Agáta Hanychová (37), teraz to už zvládne hravo aj sama. Vlani debutovala na červenom koberci na filmovom festivale vo Varoch s odvážne priesvitnými šatami a spôsobila priam ošiaľ. Zakrátko ju už bolo vidieť s mladým fešákom poboku.

​Ešte donedávna bola Kordula Stropnická tak trochu v ústraní v známej a mimoriadne často pretriasanej rodine, kde sa pozornosť upiera pravidelne najmä na jej mamu Veroniku Žilkovú a najmä na staršiu sestru Agátu Hanychovú. Ona sa venovala radšej svojmu koníčku - naozajstnému koňovi, pričom s ním aj preteká. Zdalo by sa, že kone sú hlavnou vášnou tejto tínedžerky, no predsa len evidentne ostalo v jej srdci miesto aj na "skutočnú" lásku.

V októbri sa objavila prvýkrát na zápasníckom galavečere Clash of the Stars v sprievode mladého muža a zjavne sa mali k sebe, hoci ich sprvu jej sestra Agáta rozdelila, keď si sadla vedľa Korduly. Odvtedy sa ale ukázala s mladým mužom menom Damian už viackrát. Fešný mladík je z bohatej rodiny a rád to aj predvádza. Nosí samé značkové veci a premáva sa v drahých autách. Ako to seklo zaľúbencom na Clashi si môžete pozrieť TU.

Toto prezradila Veronika o svojich dcérach:

Najnovšie sa Kordula a Damian ukázali na galavečeri Clash of the Stars. "Áno, sme stále spolu. Už to drží dosť dlho. Je to moja prvá láska," priznala Kordula v rozhovore pre Super.cz"Bol to dosť dlhý proces. Poznáme sa tri roky. Začalo to detinsky s plačom, hádkami, zlomeným srdcom. Pred polrokom sme to dali dokopy a je to pekné," zverila sa so skúsenosťou mnohých pubertiakov s ich prvými láskami.

Jediný Kordulin príspevok na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kordy (@kordulastropnicka)

Na galavečere sledovala s Damianom súboje známych influencerov. "Baví ma to, zdá sa mi to vtipné. Veľa tých ľudí poznám a sledujem ich," vyjadrila sa Kordula, ktorá sama sociálnym sieťam veľmi nefandí a prispieva len minimálne, no možno sa to zmení. Jej sestra Agáta je jednou z najznámejších českých influenceriek, a tak sa ponúka myšlienka, či ju predsa len neinšpiruje. "Influencerský svet ma baví, ale neviem, či by som to celkom chcela robiť. Profil mám ale otvorený, nabiehali mi sledujúci po škandálnych článkoch, tak som to využila," priznala nádejná hviezda sociálnych sietí.

Najčítanejšie