Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nemilosrdná hviezda! Speváčka potupne odkopla snúbenca, vzápätí sa ukázala s novým frajerom!
Zdielať na

Nemilosrdná hviezda! Speváčka potupne odkopla snúbenca, vzápätí sa ukázala s novým frajerom!

Archívna reportáž

Ešte predtým, ako kanadská speváčka Avril Lavigne (36) vo februári oznámila šokujúcu správu, že sa rozišla s raperom Mod Sunom (35), čím zaroveň zrušila aj ich zásnuby, ju už načapali s novým mužom po boku. Zachytili ju paparazzi, ako sa objíma s raperom Tygom (33) v kalifornskom Malibu. To iba potvrdzovalo predchádzajúce informácie, že sa spolu poslednú dobu stretávajú, ale nebolo jasné, či spolu aj chodia. Aktuáln sa spolu objavili na parížskom módnom týždni a definitívne potvrdili klebety verejným bozkom.

​Keď sa Avril Lavigne zasnúbila vlani v Paríži počas plavby loďou na Seine s Derekom Smithom alias Modom Sunom, zdalo sa, že do roka bude aj svadba. Zoznámili sa počas ich spolupráce na jej albume Love Sux a Avril sa s nadšením zverila, že od prvého dňa ich stretnutia vedela, že sú silne prepojení, "akoby som ho poznala odjakživa". Nevie sa, čo sa medzi nimi udialo, ale zrejme aj pre Dereka bolo oznámenie snúbenice o ich rozchode prekvapením. Jeho zástupca k tomu povedal: "Boli spolu a zasnúbení ešte pred tromi dňami, keď odišiel na turné, takže ak sa niečo zmenilo, je to pre neho novinka."     

Údajne mali mať problémy, pre ktoré sa vraj niekoľkokrát rozišli a zas udobrili, až sa nakoniec rozhodla ich vzťah Avril ukončiť. Je možné, že sa navzájom odcudzili, keďže boli obidvaja poslednú dobu pracovne veľmi vyťažení. Mod Sun koncertoval na svojom americkom turné. Koncerty nezrušil ani potom, čo sa dozvedel, že sa s ním Avril rozišla.  Ešte vlani sa jej na sociálnej sieti vyznával: "V deň, keď sme sa stretli, som vedel, že si tá pravá. Budeme spolu navždy, kým sa naše dni neskončia." Pre Lavigne to zďaleka nie je prvý rozchod. Dokonca sa už dvakrát aj rozviedla, a to prvýkrát v roku 2006 po štyroch rokoch s Deryckom Whibleym z punkovej kapely Sum 41 a neskôr druhýkrát po dvoch rokoch od svadby v roku 2013 s Chadom Kroegerom z Nickelbacku. 

Po rozpade vzťahu Mod Sun-a a Avril Lavigne ostala aspoň ich spoločná pieseň s názvom Flames: 

Ani Tyga, vlastným menom Michael Ray Stevenson, ktorého mama pochádza z Vietnamu a otec z Jamajky, nie je za ňou veľmi pozadu, čo sa týka rozchodov. Po tom, čo sa v roku 2012 zasnúbil s matkou jeho syna Kinga, modelkou Blac Chynou, sa v roku 2014 rozišli. Opradený škandálom bol jeho vzťah s Kylie Jenner, keďže si s ňou mal začať v jej šestnástich, keď bola podľa kalifornských zákonov ešte pod zákonom. Rozišli sa v roku 2017. Medzitým chodil krátko v roku 2016 s modelkou Demi Rose. K ďalším jeho milenkám patrili Chanel Iman, či Brittany Renner. V roku 2021 ho zatkli pre obvinenie zo spáchania domáceho násilia, ale nebolo to prvýkrát, žaloby za podvod a sexuálne násilie na neho podali dve ženy v roku 2012 a po roku ďalšia. Nuž, zdá sa, že Avril skutočne nehľadá pokojný prístav, ako sa na "rockerku" jej typu patrí.

Po boku Avril sa po nečkakanom rozchode s jej snúbencom objavuje raper Tyga, ten sa spoločnými zábermi pochválil na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa T-Raww (@tyga)

Súvisiace články

Najčítanejšie