Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Zomrel Madonnin brat, TOTO vyjadrenie speváčky k jeho skonu by mu zrejme vyrazilo dych!
Zdielať na

Zomrel Madonnin brat, TOTO vyjadrenie speváčky k jeho skonu by mu zrejme vyrazilo dych!

Archívna reportáž

Slávna popová speváčka Madonna (64) pochádza z početnej rodiny, kde mala až sedem súrodencov, hoci nie vlastných. Jeden z nich pred pár dňami odišiel ako šesťdesiatšesť ročný na druhý svet. Anthony Ciccone bol búrlivák, alkoholik, ktorý prespával na ulici a rodina sa za neho hanbila. Ani Madonna mu nedokázala pomôcť, hoci sa vraj o to pokúšala. Kedysi vraj pritom mali veľmi blízky vzťah. Uviedla to sama speváčka v spomienke na neho po jeho skone.

​Možno by bez svojho brata Anthonyho nebola Madonna tam, kde je dnes. Ktovie, či jej búrlivá povaha nie je tak trochu dôsledkom toho, že jej starší brat priblížil spisovateľov s netradičným pohľadom na svet, inšpirovaných východnými filozofiami, ktorí experimentovali aj s drogami. Madonna to krátko zhrnula vo svojom nekrológu k bratovi. "Ďakujem ti za to, že si mi ako mladému dievčaťu rozbúril hlavu a zoznámil ma s Charliem Parkerom, Milesom Davidom, budhizmom, taoizmom, Charlesom Bukowskim, Richardom Brautiganom, Jackom Kerouacom, expanzívnym myslením mimo škatuľky. Zasadil si veľa dôležitých semienok," napísala mu odkaz pod spomienkovú fotografiu na Instagrame. Zaiste by bol prekvapený, keby si to mohol prečítať, ako dojemne na neho spomína, zomrel totiž zrejme s pocitom, že medzi nimi neostalo nič pekné, ako sa dalo chápať z jeho dávnejších vyjadrení.

O niečo obšírnejšie o ňom napísal manžel Madonninej sestry Melanie Ciccone. Na sociálnej sieti zverejnil čiernobielu fotografiu Anthonyho, aby oznámil smutnú správu. "Môj švagor Anthony Gerard Ciccone včera večer opustil túto pozemskú rovinu. Poznal som ho od svojich pätnástich rokov, na jar nášho života v Michigane. Anthony bol zložitá osobnosť. Ale mal som ho rád a rozumel som mu lepšie, ako som bol niekedy ochotný pripustiť. Problémy sa vytrácajú a rodina zostáva - s rukami natiahnutými na pomoc. Zbohom, brat Anthony. Dúfam, že Boh, v ktorého verila tvoja požehnaná matka, ju tam má tiež a čaká, aby ťa prijal," napísal slová, ktoré by Antonyho nepochybne dojali.

Anthony Ciccone zachytený na kameru spievajúc megahit Like a Prayer od svojej sestry, Madonny:

O jeho skone informoval nemenovaný zdroj aj People s tým, že Anthony mal problémy, ktoré skomplikovali jeho vzťah s celou rodinou. "Všetci tu boli pre neho a napriek tomu, že sa odcudzili, Madonna ho všemožne podporovala, keď bol ochotný prijať podporu. Členovia rodiny vrátane Madonny ho navštevovali počas pobytu v odvykacom zariadení, keď sa jeho stav v posledných mesiacoch zhoršoval," prezradil fakty zo súkromia rodiny, o ktorých zrejme neradi hovorili na verejnosti. Sám Anthony však svojho času spomínal, že sa od neho rodina odvrátila. "V ich očiach som nula, trápnosť, nepovažovali ma za človeka," povedal v roku 2011 pre Daily Mail s dodatkom, že by sa o neho asi vôbec netrápili, keby zamrzol. Skutočne je v tomto prípade ťažké posúdiť, nakoľko to bola rodina, ktorá sa od Antonyho odvrátila, alebo jeho komplikovaná povaha. 

Madonna si v príbehu na Instagrame pripomenula svojho zosnulého brata Anthonyho: 

Instagram/Madonna

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie