Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zásnuby pod Eiffelovkou šťastie nepriniesli! Namiesto svadby zvolila speváčka ROZCHOD!
Zdielať na

Zásnuby pod Eiffelovkou šťastie nepriniesli! Namiesto svadby zvolila speváčka ROZCHOD!

Archívna reportáž

Takú romantiku, akú zažila vlani v Paríži kanadská speváčka Avril Lavigne (38) jej mohli mnohé ženy len závidieť. Na súkromnej plavbe na lodi plaviacej sa po Seine ju 27. marca za znenia huslí požiadal o ruku hudobník Mod Sun (35) a na prstenník jej navliekol prsteň s kameňom v tvare srdca, lemovaný malými srdiečkami. O to šokujúcejšie bolo aktuálne zverejnenie oznamu, že sa rozišli. Potvrdili to už aj zástupcovia speváčky.

​Vo vzťahoch je zrejme Avril Lavigne prelietavá, alebo jednoducho si nevyberá práve najlepšie - keďže bola vydatá  už dvakrát a k tretiemu sobášu sa po jej vlaňajších zásnubách v Paríži schyľovalo. S hudobníkom Derekom Smithom, alias Modom Sunom, sa zoznámila počas ich spolupráce na jej albume Love Sux. Po tom, čo o ňom tvrdila, že od prvého dňa ako ho stretla vedela, že sú silne prepojení, "akoby som ho poznala odjakživa" je otázne, čo sa medzi nimi udialo. Podľa všetkého je ale pre hudobníka rozchod s Avril prekvapením. Jeho zástupca povedal pre TMZ"Boli spolu a zasnúbení ešte pred tromi dňami, keď odišiel na turné, takže ak sa niečo zmenilo, je to pre neho novinka." 

Obidvaja bývalí snúbenci boli poslednú dobu pracovne veľmi vyťažení a je preto pravdepodobné, že sa preto postupne navzájom odcudzili. Údajne mali mať problémy, pre ktoré sa mali niekoľkokrát rozísť a zas udobriť, až sa nakoniec rozhodla ich vzťah Avril ukončiť. No u pár dní pred touto správou ju zachytili paparazzi na fotkách, ako sa objíma s raperom Tygom (33) v kalifornskom Malibu. To iba potvrdzuje informácie od zdrojov pre TMZ, že Lavigne a Tyga sa v poslednom čase často stretávajú, ale nebolo jasné, či spolu chodia. Podľa všetkého za jej rozchodom s Modom Sunom ale nebola nevera. 

Spoločné fotky zasnúbenej Avril a rapera Tygu zaplavili internet: 

Nezdá sa, že by Mod Sun preto na Avril zanevrel, a ani ona na neho, keďže sa aj po zverejnení ich rozchodu v utorok popoludní stále navzájom sledujú na sociálnych sieťach. Teraz ešte stále prebieha hudobníkovo turné a chce ho dokončiť v plnom rozsahu podľa plánu. "Vystúpenie sa uskutoční dnes večer aj zajtra, a po zvyšok turné," uviedol jeho zástupca. Práca mu iste pomáha k tomu, aby príliš nerozmýšľal o smutnom konci jeho osudovej lásky s Avril, o ktorej povedal vlani na sociálnej sieti: "V deň, keď sme sa stretli, som vedel, že si tá pravá. Budeme spolu navždy, kým sa naše dni neskončia." Zjavne sa zmýlil, jedine, žeby sa po jeho návrate z turné ešte Avril nechala presvedčiť.

Ešte na Vianoce 2022 sa v príspevku na Insragrame prechádzali ruka v ruke, dnes je už ich láske údajne koniec: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mod Sun (@modsun)

Súvisiace články

Najčítanejšie