Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ďalší multiotecko?! Známy spevák čaká siedme dieťa so štvrtou ženou!
Zdielať na

Ďalší multiotecko?! Známy spevák čaká siedme dieťa so štvrtou ženou!

S plodením detí zrejme nemá americký spevák Marc Anthony (54) s portorickými koreňmi a temperamentom, žiadne problémy. Užíva si svoje milióny, zarobené počas úspešnej speváckej kariéry, naozaj naplno. Nechýbajú okolo neho pritom krásne ženy, ku cti mu ale slúži, že svoje gény rozsieva v manželských zväzkoch, pričom aktuálne vstúpil už do štvrtého. Má už šesť detí a siedme je na ceste. Tou šťastnou je iba 23-ročná bývalá Miss Universe za Paraguaj Nadia Ferreira (23), ktorá skončila v roku 2021 na celosvetovej súťaži krásy na druhom mieste.

​Nielen americká superstar Nick Cannon (42) sa môže popýšiť kopou detí ako najplodnejší muž Hollywoodu, ktorý ich má už dvanásť. Pomaly ho začína doháňať aj latinospevák Marc Anthony, bývalý manžel Jennifer Lopez, s ktorou má 14-ročné dvojičky Maxa a Emme. Okrem nich má s Miss Universe Dayanarou Torres aj 22-ročného Cristiana Marcusa a 19-ročného Ryana Adriana Muñiza, najstaršie sú 28-ročná Ariana a 27-ročný Chasey s Debbie Rosado. Teraz si dal zjavne dlhšiu pauzu, no na Valentína zdieľal spolu s jeho čerstvou manželkou Nadiou Ferreira na Instagrame sladkú novinku.

V správe k fotke uviedli: "Najlepší valentínsky darček na svete!!!" Na priloženej fotografii je záber na Nadiine bruško s položenou rukou Anthonyho. "Ďakujeme Bohu za toto veľké požehnanie v našom živote," napísal pár v ich rodnej španielčine. Šťastná správa prišla len o niečo vyše dva týždne po tom, čo sa pár 28. januára zosobášil  v Múzeu umenia Pérez v Miami. Na romantickej svadbe boli hosťami spevákovi najbližší priatelia vrátane Davida a Victorie Beckhamovcov, Salmy Hayek, Lin-Manuela Mirandu a Luisa Fonsiho.

Pozrite si spoločné vystúpenie Marca Anthonyho a JLo ešte v čase, keď tvorili harmonický manželský pár

O vzťahu svetovej hudobnej hviezdy a kráľovnej krásy zo svetovej súťaže sa začalo klebetiť začiatkom vlaňajška po ich spoločnej vychádzke v Mexico City. Oni sami to potvrdili v marci na Instagrame s fotkou, ktorú si urobili v lietadle. "Nech Boh znásobí všetko, čo nám prajete," napísal k tomu Marc Anthony. V máji už nasledovali ich zásnuby, ani nie do roka a do dňa sa konala svadba a teraz oznámili tehotenstvo. Tempo v ich vzťahu rozhodne nechýba, čo ale vzhľadom na ich pôvod ani zas tak veľmi neprekvapuje. A hoci sa zdá byť sedem detí a štyri manželstvá už celkom dosť, Marc nie je typický multiotecko, ktorý len deti robí, no starostlivosť by nechával len na ženu. 

Marc Anthony sa takto pochválil novinkou zo súkromia na jeho Instagramovom profile: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Súvisiace články

Najčítanejšie