Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TOTO už od Bílej po toľkých rokoch s Filipim nečakal asi nikto! Ale jej slová sú jasné!
Zdielať na

TOTO už od Bílej po toľkých rokoch s Filipim nečakal asi nikto! Ale jej slová sú jasné!

Archívna reportáž

Niekoľkonásobná česká držiteľka Zlatého slávika Lucie Bílá (56) si získala sympatie mnohých svojou srdečnosťou a temperamentom. Do všetkého sa púšťa s veľkým entuziazmom a vervou, nevynímajúc ani jej vzťahy. Z nich sa dajú považovať za významné štyri, vďaka jednému má syna Filipa (27) a dva sa po sklamaní v manželstve skončili rozvodom. Zdá sa, že od roku 2015, keď spoznala súčasného partnera Radka Filipiho (39), našla konečne toho pravého.

​Ani osem rokov po zoznámení sa so svalnatým vysokým mužom Radkom Lucie Bílá zjavne neľutuje, že sa dali dokopy. Nedávno to potvrdila svojím otvoreným vyznaním na sociálnej sieti, aké je po toľkých spoločných rokoch skôr vzácne ako bežné: "Som taká rada, že si, láska. V tomto zmätku všetkého, čo je okolo, si mojím majákom v mori. Ďakujem ti za zázemie, za objatia, za pohladenia a hlavne za ten pocit, že je svet krajší, než teraz práve je. Kiežby každý z tých mocných, čo robia z pravých hodnôt guláš, mal vedľa seba tiež niekoho takého. Kiežby... svet by sa uzdravil." Vidieť, že u partnera cíti oporu a lásku a je za to vďačná.

Radek Filipi jej na to odpovedal tou najkrajšou jednoduchou vetou: "Milujem ťa." Takéto pekné slová vyznania oboch partnerov dojali mnohé sledovateľky Lucie Bílej. "Ste nádherný a sympatický pár. Tá radosť a energia, ktorá z vás, Lucie, ide, je úžasná," komentovala ich jedna jej obdivovateľka a pridala sa aj ďalšia: "Krásne vyznanie. Vy si skutočne zaslúžite to pekné, čo prežívate. Je úžasné nájsť svojho životného partnera, ako do slniečka, tak aj do blata." Fešný mladý muž, ktorý je majstrom sveta aj Európy v tlaku na lavičke (bench presse) dobre vie, koho má doma a váži si to. 

Lucie sa neraz vyjadrila o svojom stavanom partnerovi s láskou a obdivom:

​Keď vlani spomínala speváčka na ich zvláštne zoznámenie, povedala pre Super.cz: "Je to sedem rokov, čo som na obnovenej premiére Carmen utekala pred davom fanúšikov a schovala sa za najvyššieho chlapa. Som šťastná. Keby som vedela, že raz budem s niekým takto šťastná, tak by som sa budúcnosti toľko neobávala." Ale priznala, že spočiatku predsa len mala obavy a na krátky čas sa s Radkom rozišla. "Neblbni, Bílá, veď je to stále dokola. Nie, už dosť... Ale mala som šťastie, že sa Ráďa nenechal odohnať," zverila sa s tým, že dúfa, že "s Ráďou už je to navždy". Dúfame, že jej to bude dopriate.    

Stále zamilovaná Lucie vyznala opäť verejne lásku svojmu partnerovi Radkovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Súvisiace články

Najčítanejšie