Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Otec matky pri pôrode namiesto otca bábätka?! Hviezdna kráska na to má TENTO dôvod!
Zdielať na

Otec matky pri pôrode namiesto otca bábätka?! Hviezdna kráska na to má TENTO dôvod!

Archívne video

Heidi sa rada a často odhaľuje, no skutočne aj má čo ukázať

Nemecká topmodelka Heidi Klum (49) dosiahla už dávno celosvetový úspech. Stále sa môže pýšiť nielen skvostnou figúrou, obdivuhodnou kariérou, ale aj štyrmi krásnymi deťmi. Všetky porodila prirodzeným spôsobom a neubralo jej to vôbec z krásy, ani z dokonalosti postavy. Možno aj preto, že o svoju figúru nemá strach, začala uvažovať o piatom dieťati. Nepochybne je ale hlavným dôvodom jej mladý manžel, ktorý zatiaľ nemá žiadne deti.

​Keď stále atraktívna modelka Heidi Klum aktuálne vystúpila v talkshow Jennifer Hudson, hlavnou témou sa stala jej veľká rodina a súžitie s deťmi. Všetky štyri, 18-ročná Leni, 17-ročný Henry, 16-ročný Johan a 13-ročná Lou, sú už v tínedžerskom veku, čo sama priznáva, že je náročnejšie, ako keď boli malé. Má však veľkú pomoc vo svojom mladom manželovi, Tomovi Kaulitzovi (33), ktorého považuje za "skvelého otca". Aj preto sa vôbec nebráni myšienke mať s ním svoje piate dieťa. Uvedomuje si však vzhľadom na svoju blížiacu sa päťdesiatku realitu, ako to u Hudson povedala aj nahlas: "Jedna vec je chcieť a cítiť, druhá je môcť."

Pre Heidi boli všetky štyri tehotenstvá a najmä pôrody veľkou udalosťou. Hoci je už celkom bežné, že pri pôrode asistuje žene jej partner, veľmi prekvapujúce bolo priznanie štvornásobnej mamy Klum, že v jej prípade to tak nebolo. Chcela, aby bol pri nej vtedy jej otec a mal jednu dôležitú úlohu. Celý dokonca príchod jej detí na svet musel nakrúcať - Heidi je známa tým, že všetko dôležité v jej živote musí byť zachytené.

O materstve sa štvornásobná mama Heidi porozprávala s herečkou Jennifer Hudson: 

"Môj otec to skutočne nakrúcal. Viem, že to asi znie divne, ale moji rodičia boli pri tom, keď som rodila svoje deti," zverila sa Heidi s touto veľmi intímnou záležitosťou moderátorke. "Chcela som to zdokumentovať, pretože som si pomyslela: 'Ak sa na to nebudú chcieť pozerať, vždy to môžu vyhodiť, ale aspoň to majú'," uviedla svoj dôvod, prečo si dala nakrútiť pôrody. Modelka tiež spomenula, že rada svoje detí stále fotí a nakrúca, z čoho nie sú vždy práve nadšené a pýtajú sa: "Prečo, mami? Prečo vždy musíš fotiť?" Odpovedala jasne: "Pretože neskôr sa budeš chcieť vidieť v tomto štádiu a, samozrejme, ak to nebudem fotiť teraz, neuvidíš ho." Nuž, tak azda už len veriť v zázrak, aby sa to aj na piatykrát podarilo.

Heidi by o 16 rokov mladšiemu manželovi Tomovi Kaulitzovi rada porodila dieťatko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Súvisiace články

Najčítanejšie