Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zarobené milióny?! Ani náhodou, speváčka úspešnej kapely skončila aj s rodinou na ULICI!
Zdielať na

Zarobené milióny?! Ani náhodou, speváčka úspešnej kapely skončila aj s rodinou na ULICI!

Zdroj: Instagram/HS

Popularita spevákov či hercov je automaticky spájaná s vnímaním verejnosti, že sú "za vodou" a žijú v blahobyte. Aj keď je to často pravda, nájdu sa medzi nimi smoliari, ako je to aj v prípade Hannah Spearritt (41), bývalej členky kedysi veľmi populárnej britskej skupiny S Club 7. Koncom 90. rokov vypredávala koncertné haly a bodovala na predných priečkach hitparád, pokým sa v roku 2003 nerozpadla. Teraz hlási návrat novým turné na jeseň, ale Hannah sa k ostatným členom skupiny asi nepridá. Má problémy so zdravím aj s bývaním. Ocitla sa pred Vianocami s rodinou nechtiac na ulici.

​Od slávy, ktorú získala Hannah Spearritt so skupinou S Club 7 v 90. rokoch, sa jej nedarí celkom podľa plánu, píše portál The Sun. Zatúžila po kariére herečky v Hollywoode, čo sa javilo celkom sľubne, keď získala hlavnú úlohu v úspešnom televíznom seriáli Primeval, ale veľmi nezaujala. Potom sa až v roku 2017 na krátky čas pripojila k hereckému obsadeniu seriálu EastEnders a získala aj úlohu v seriáli BBC Casualty. Od októbra 2022 sa však venuje otvoreniu holistickej kaviarne "Earth and Fire" so svojím partnerom, fitnes trénerom Adamom Thomasom (42), s ktorým majú dve malé dcéry Tayu (4) a Toru (3). Prišli do toho však rôzne komplikácie, ale Hannah stále dúfa, že sa ešte tento rok podarí podnik otvoriť. 

V rozhovore pre denník The Sun bývalá popová hviezda uviedla, že názor verejnosti, že ona a jej kolegovia z kapely sú milionári, "jednoducho nie je pravdivý" a že za posledných šesť mesiacov musela žiť s rodinou v štyroch dočasných domovoch, čo "bolo stresujúce, ale človek sa s tým vyrovná, však? Najmä, keď má deti." Majiteľ ich prenajatého bytu ho vraj potreboval rýchlo predať a na odchod im dal dva dni. "Nemali sme čas nájsť niečo nové. Mohli sme zostať v kancelárii kamaráta. Používali sme ju ako našu obývačku," opísala ich podmienky počas Vianoc a Nového roka, keď sa s rodinou stali v podstate bezdomovcami. Hoci vraj kedysi zarábala štyri milióny dolárov ročne ako členka skupiny S Club 7, nemalé honoráre mala aj za účinkovanie v úspešnom seriáli "S Club 7 in Miami", peniaze sa rýchlo rozkotúľali. 

Hannah bola súčasťou skupiny S Club 7, ktorá bola v 90. rokoch veľmi úspešná. Pripomeňte si ich pieseň S Club Party:

Hoci po rozpade skupiny v roku 2003 to už také slávne s jej kariérou nebolo, je aj tak na počudovanie, že si nekúpila vlastný dom či byt. Za to si dovolila všeličo iné. V roku 2013 si dala implantovať najdrahšie silikóny do pŕs, čo jej spôsobilo veľké zdravotné problémy. "Bolo to, akoby moje telo pomaly otravovali. Začali mi vypadávať vlasy. Trpela som úzkosťou a diagnostikovali mi systémovú kandidu, premnoženie plesní, potom prišla depresia," porozprávala Hannah v dokumente televízie ITVBe Ja a prsné implantáty, ktorý bol odvysielaný v októbri 2022. Pravdepodobne aj jej zdravotné problémy, ktoré ju pripútali vlani na tri mesiace na lôžko a vyradili ju z činnosti, boli ešte toho dôsledkom. Aj preto si zatiaľ netrúfa absolvovať nové comebackové turné so skupinou S Club 7, na druhej strane je otázne, ako chce zachrániť finančnú situáciu svojej rodiny.

Hannah sa s rodinou pretĺkala ako sa dalo, na čas dokonca ostali bez domova:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hannah Spearritt (@hannahspearritt)

Súvisiace články

Najčítanejšie