Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jágrova Dominika sa rozhodla: Je koniec!
Zdielať na

Jágrova Dominika sa rozhodla: Je koniec!

Archívna reportáž

Priateľka hokejovej legendy Jaromíra Jágra (50), modelka Dominika Branišová (27), pôsobí oproti jeho doterajším krásaviciam veľmi skromne. Spočiatku ju mnohí obviňovali, že sa chce vzťahom s Jágrom iba zviditeľniť a získať lepšiu pozíciu v kariére, ale ukazuje sa, že sa všetci mýlili. Má vraj rada pokoj doma v súkromí, kde sa cíti spolu s Jardom najlepšie. Je síce pravdou, že odkedy je s ním o ponuky na modeling núdzu nemá, ale to ju vraj skôr obťažuje. Aj preto si vyberá a prijíma ich iba sporadicky.

​Pred časom rozbehol Jaromír biznis s jeho značkou výrobkov s obsahom CBD. Dominika s ním spolupracuje, čo jej zaberá dosť času, a tak sa rozhodla s jej doterajšou kariérou modelky skončiť. "Modeling šiel bokom," priznala v rozhovore pre Showtime. Ona sama má s týmito výrobkami dobré skúsenosti. "Poznáte tie dni, keď sa necítite dobre fyzicky ani psychicky. Žiadne rozhodnutia nedávajú zmysel a neviete, akou cestou sa v živote vydať? Najradšej by ste sa zahrabali niekam veľmi hlboko, aby vás už nikto nenašiel. Tak presne to sa mi stalo minulý týždeň," opísala ešte v júli jej ťažké chvíle, kedy jej mali pomôcť aj kvapky CBD. Možno tým, že sa na sociálnej sieti zverila s jej problémom, chcela cielene pomôcť Jágrovi v rámci jeho kampane. 

Dominika je ale zjavne citlivá bytosť, a len ťako uveriť tomu, žeby si svoje psychické trápenie len vymýšľala, aby pomohla biznisu. Napokon, aj modelingu sa vzdáva aj preto, aby si dokázala zachovať duševnú pohodu.

Aj keď sa už modelingu neplánuje venovať, nedávno nafotila titulku pre istý český magazín: 

Ako introvertka nechce byť stále na očiach verejnosti a s modelingom preto už veľmi nepočíta. "My sme sa o tom s Jardom práve nedávno rozprávali, že mi tá pozornosť nie je úplne príjemná. Nie je to nič, čo by som vyhľadávala," zverila sa v Showtime. "Beriem to ako niečo, čo k tomu patrí, že som s Jardom. Asi by som sa nemohla večne niekde schovávať. Takže som to vzala ako takú nutnosť, ale nie je to nič, čo by som vyhľadávala," prezradila s tým, že si uvedomuje, že kvôli Jágrovi má aj v modelingu trochu iné meno ako predtým. O prácu by sa teda nemusela báť, ale zrejme na to nemá povahu a prednejší je jej pokoj a súkromie, hoci pri hviezde, akou je Jaromír, to nie je práve najľahšie.

Dominika berie pozornosť okolo seba ako súčasť jej vzťahu s Jardom, avšak podľa jej vlastných slov nie je typ, ktorý by si to užíval: 

Súvisiace články

Najčítanejšie