Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už sa chystá Jágrova svadba?! Česká speváčka prezradila jasný plán!
Zdielať na

Už sa chystá Jágrova svadba?! Česká speváčka prezradila jasný plán!

Archívna reportáž

Ako je známe, už roky sa nedarí nikomu presvedčiť hokejovú legendu Jaromíra Jágra (50), aby sa oženil. V jeho veku je už ale najvyšší čas, aby tak urobil, ak chce mať potomstvo a ešte si ho aj užiť pri sile. On o svojom mladíckom eláne zrejme nepochybuje, keďže si trúfne ešte aj aktívne hrať za svoje kladnianske mužstvo, ale donekonečna to tak iste nebude. Trúfa si aj na od neho čoraz mladšie frajerky, o ktoré nemal nikdy núdzu a je tomu tak aj doteraz. Jeho mladá priateľka Dominika Branišová (27) sa ani po vyše dvoch rokoch zdieľania života s ním v spoločnej domácnosti nedočkala ani len zásnubného prstienka.

​Sympatická Dominika je ale, ako sa zdá, nad vecou a tvrdí, že ani ona sa neponáhľa do sobáša a detí. Jágra veľmi podporuje v jeho športových aktivitách aj biznise, aj keď ako sa nedávno priznala, občas trpí aj psychickou nepohodou. "Poznáte tie dni, keď sa necítite dobre fyzicky ani psychicky... Päť dní som len spala, nezdravo jedla a pozerala na náhodné videá na Facebooku," zverila sa táto príležitostná modelka o jej "blbých" dňoch, keď zrejme Jarda nebol doma. Priznala sa, že takéto stavy máva zhruba dvakrát do roka. No aj v tejto situácii nezabudla na reklamu a tvrdí, že "liek" na jej stavy našla vďaka novým produktom s CBD, ktoré ponúka Jágr. No možno by jej náladu dvihla aj svadba.

Na svadbu Dominiky a Jágra myslí už aj jeho kamarátka Elizabeth Kopecká (27), umeleckým menom Zaelbeth, ktorá skončila na druhom mieste v speváckej súťaži. Pracovala kedysi dokonca aj v jeho kladnianskom klube ako marketingová špecialistka. "Jarda je takým mojím hnacím motorom. Naozaj tvrdo drie a nie je lenivý, a to ma vždy nakopne k tomu, aby som bola aspoň trochu tak pracovitá ako on. Minulý týždeň mi zavolal s tým, že mu práve spievam v obývačke. Zapol si televízor a ja som tam práve bola, pobavilo ma to," pochválila sa Blesku vekovo rovesníčka s Dominikou Branišovou, s ktorou sa tiež pozná. 

Vypočujte si pieseň Summer Boyfriend od speváčky Elizabeth: 

Vzťah s Dominikou Jardovi kvituje a azda verí, že to je už skutočne ten osudný. "Obaja sú fajn, a keby raz bola svadba, tak tam s radosťou Jardovi zaspievam aj zadarmo," prišla s ponukou vnadná brunetka, až by sa zdalo, že vie nie čo viac. Za roky, čo sa pozná s Jágrom, odkedy bol v speváckej súťaži jej veľkým fanúšikom, sa medzi nimi všeličo vo vzťahu menilo, ale nikdy sa nevyhýbala účasti na akciách v spojení s ním, ba práve naopak, nenechala si ujsť snáď ani jednu jeho súkromnú party. Sexy kráska sa začiatkom roka rozišla s futbalistom Václavom Černým (24), s ktorým pred ňou päť rokov randila Sara Sandeva (25). Elizabeth v júli vydala singel Summer Boyfriend, v ktorom spieva, že "na leto potrebuje frajera, ktorý jej bude od júna do augusta platiť účty". V lete je vraj všetko dovolené, ako napísala na Instagram. 

Krásna Elizabteh by svoju kamarátovi, a podľa klebiet vraj aj exmilencovi, dopriala svadbu s partnerkou Dominikou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie