Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dominika Gottová tne do živého! Šokuje vyjadrením o zvláštnych praktikách Ivany s jej dcérami!
Zdielať na

Dominika Gottová tne do živého! Šokuje vyjadrením o zvláštnych praktikách Ivany s jej dcérami!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo dospievajúce dcéry Ivany Gottovej (46), Charlotte (16) a Nelly (14), bezstarostne prázdninujú, Dominika Gottová (49) na taký luxus zrejme ani nemá. Nečudo, že ju preto stále hnevá predstava, že prišla o dedičstvo po otcovi. Karel Gott (†80) ju mal zhruba štyri roky pred jeho skonom presvedčiť, aby sa vzdala dedičstva, podpísaním dohody za šesť miliónov českých korún. Podobne mal postupovať aj s jeho nemanželskou dcérou Luciou (35) za rovnakú sumu. Ako sa nedávno ukázalo, tá predsa len niečo z dedičstva získala. Ako s Ivaninými dcérami, tak ani s Luciou sa Dominika od skonu otca nestretáva. Dôvodom je podľa nej práve vdova po otcovi.

​Aj keď na začiatku vzťahu Ivany a Karla Gotta mala byť k Dominke sladká ako med, postupne sa jej vzťah k nej začal ochladzovať. Po nadobudnutí statusu manželky a narodení dcér akoby ju už len trpela, keď prišla na návštevu k otcovi a snažila sa ju aj izolovať od sestier - tvrdí Dominika. Dobrý sesterský vzťah tak nadobudnúť veľmi nemohli, a tak je to aj dodnes. "Po dlhom zvažovaní som sa rozhodla, že sa pokúsim obnoviť svoj vzťah s mojími mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nie sú malé a určite majú vlastný rozum. Chcela by som im povedať, ako veľa pre mňa náš otecko znamenal. Chcela by som im povedať o tom, že majú brata, s ktorým by sa mohli stretávať a udržiavať kontakt. A chcela by som sa im ospravedlniť za to, že som nebola vždy dokonalá sestra," uviedla nedávno Dominika pre Blesk, čím rozhodne nepotešila Ivanu. 

Trochu obšírnejšie sa o problémoch vo vzťahu k sestrám vyjadrila exkluzívne pre magazín Sedmička. Vidí za tým jej macochu. "Keď môj otecko ešte žil a bola som u neho na návšteve doma, Ivana trvala na tom, aby mi dievčatá vykali. Stále na nich pokrikovala, aby mi netykali. Ja som to tak nechcela, ale ona si stála za svojím. Bolo jasné, že nechce, aby sme spolu naviazali bližší vzťah," vyžalovala sa s trpkosťou o zvláštnych praktikách Ivany. Ako je známe, ani s nevlastnou sestrou Luciou nenadobudli dobrý sesterský vzťah. Aj ona vraj podľahla vplyvu Ivany, keď sa po skone ich otca priklonila na jej stranu v otázke sporu s Dominikou. Nikdy sa jej ani len neozvala, aby sa porozprávali.

Aj Dominika sa snaží využiť potenciál svojho slávneho mena a podujala sa nahrať pieseň s talianskym spevákom Gabrielom Grillotim, ich počin s názvom Pro tebe však neohúril: 

Niet pochýb, že dôvodom mohlo byť aj Dominikine správanie a neustále obviňovanie celého sveta z jej problémov, vrátane sestry Lucie, o Ivane ani nehovoriac. Nech už boli dôvody akékoľvek, sestry svoj vzťah nijako nerozvíjajú. "Ako je možné, že Lucka nakoniec po otcovi dedí a ja nie? Aj s ňou sa finančne vyrovnal!" zúfa si Dominika. Celú záležitosť už vraj prediskutovala so svojím právnikom. "Je mi z toho zle," povzdychla si v rozhovore pre Blesk. "Ivana ma potrebovala dostať zo všetkého ešte za otcovho života. A podarilo sa jej to," tvrdí Dominika. Vzdať sa ale nemieni. "Rozhodla som sa aj tak napadnúť celé dedičské konanie. Už som podpísala plnú moc pre právnikov v Prahe," prezradila na záver, no šanca na úspech je mizivá.

Charlotte si aj vďaka otcovi Karlovi môže plniť svoje spevácke ambície a sny, na pódiu nedávno vystúpila spolu so speváčkou Darou Rolins: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte ? (@charlotte_gottova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie