Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO Rytmus ešte nezažil! Namosúrená pani na jeho koncerte, keď zistil detaily, spravil veľké gesto!
Zdielať na

TOTO Rytmus ešte nezažil! Namosúrená pani na jeho koncerte, keď zistil detaily, spravil veľké gesto!

Archívna reportáž

Rytmus je zvyknutý na to, že pre mnohých je idolom, a vidno to aj na koncertoch. Ľudia si užívajú atmosféru aj prítomnosť "kráľa" a obvykle ich nemusí vyzývať na to, aby sa zapojili. No na ostatnom vystúpení zažil čosi nevídané. Na koncerte Kontrafaktu na Domaši bola pani, ktorá vyzerala, že je tam totálne za trest.

​Najzvláštnejšie na tom bolo, že stála v prvom rade, priamo pod pódiom, no kým všetci ostatní skákali odušu, pani so založenými rukami ani nepohla brvou, ako vidno aj na TÝCHTO záberoch na Vrbovského Instagrame. Rytmus spravil aj výrez z videa, nepochybne so zámerom poukázať ironicky na tento zvláštny moment.

Našťastie, zdržal sa hanlivých komentárov, lebo ako sa ukázalo potom, čo zábery na staršiu pani zverejnil, ľudia ju spoznali a Patrikovi Vrbovskému vysvetlili okolnosti. Pani údajne sprevádza na koncerty istého chlapca, nebolo upresnené či syna, ktorý je na invalidnom vozíku. A tak, či už je alebo nie je fanúšička Kontrafaktu, robí srdcovú činnosť pre svojho blízkeho a oddane s ním chodí tam, kde mu to spraví radosť.

Rytmus žije svoj sen:

​Jeden z komentujúcich napísal, že nerozumie jej reakcii, nakoľko mu vraj pred koncertom vravela, že najviac sa teší práve na Kontrafakt. "Každý má iné emócie. Nemusí každý skákať. Ja ju cením," zareagoval na to Rytmus, keď už vedel, o čo ide. No spravil aj väčšie gesto smerom k pani a chlapcovi, ktorého oddane sprevádza.

Pani skutočne nevyzerala, žeby si to užívala:

Instagram/RK

"Prijmite moje celoživotné pozvanie, hocikde budem hrať máte backstage," odkázal Rytmus v TOMTO videu pani s tým, že stačí, ak pri vstupe povie, že to je ona, z "toho videa". Niet pochýb, že si tým raper vyžehlil pokus o zosmiešnenie a ocenili to aj tisíce jeho priaznivcov na instagrame. Azda sa odkaz dostane aj k pani a chlapcovi, ktorí tak majú šancu na osobné stretnutie s raperom, ktorému zrejme obaja fandia.

Súvisiace články

Najčítanejšie