Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hanychovej ostrý odkaz bývalej Soukupovej aj Kollárovej milenke: Neber si ma do úst!
Zdielať na

Hanychovej ostrý odkaz bývalej Soukupovej aj Kollárovej milenke: Neber si ma do úst!

Archívne video

Hoci sa javila byť nad vecou, zjavne nie je krásna česká herečka Kateřina Brožová (54), až taká nadšená z nového vzťahu jej expriateľa Jaromíra Soukupa. Hoci Kateřina akoby nestarla, predsa len o takmer 20 rokov mladšia Agáta Hanychová (37) je už na ňu už zrejme priveľa. Až tak, že nechce byť dokonca ani v blízkosti jej matky, Veroniky Žilkovej (60).

​Aj keď to nie je oficiálne potvrdené, dôvodom odmietnutia hlavnej úlohy v pripravovanom novom muzikáli Okno mé lásky sa javí byť práve Žilková. Zrejme len sama Kateřina vie, čo ju naozaj viedlo k odmietnutiu tejto atraktívnej ponuky, ale väzby na Soukupa v súvislosti s jeho novou láskou sú v tom na prvý pohľad rozhodujúce. Pravidelný kontakt s Agátinou mamou, prípadne aj stretnutie s Agátou samotnou, by mohli byť Brožovej, ktorá pred vyše 15 rokmi chodila s Borisom Kollárom, nepríjemné. 

Ako uviedli v Blesku na základe vyjadrenia Kateřiny Brožovej, príčinou jej odstúpenia od zmluvy sú ako osobné, tak aj profesionálne dôvody. "Minulý týždeň padlo definitívne NIE a Katarína zmluvu nepodpísala. K jej osobným dôvodom sa nechcem vyjadrovať, ale plne ich rešpektujem," vyjadril sa producent muzikálu. Brožová žila so Soukupom veľmi dlho, až do roku 2019, kedy sa s ním po šiestich rokoch, a dokonca aj po zásnubách, rozišla. Necítila pri ňom vraj dostatok slobody a nechcela sa neustále podriaďovať jeho predstavám.

Kateřina sa predviedla aj v jojkárskej šou Všetko čo mám rád:

​Keď vyšlo najavo, že Soukup chodí s Agátou, Brožová sa k tomu postavila veľmi diplomaticky. "Neprináleží mi komentovať niekoho súkromie. Dôležité je, by sme vňom boli všetci šťastní..," vyjadrila sa so sympatickým odkazom. No možno jej to až také ľahostajné, či skôr potešujúce, nie je. No kým ona koná diskrétne a bez zbytočného vírenia záujmu, Agáta to vzala v instastories zostra. Aj keď sa zdá, že to len zjavne celé nepochopila.

Agáta sa už nevie dočkať spustenia reality šou s Jaromírom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @agatajaromirasoukupa

"Bola by som veľmi rada, aby ma bývalé priateľky môjho súčasného priateľa nebrali do úst. Dnes som sa na titulke dočítala, že Kateřina Brožová, ktorú som nikdy v živote nevidela a viem len, že hrala v Poisťovni šťastia, keď som mala asi päť rokov, si ma vzala do úst, že kvôli mne odišla z muzikálu," odkázala Agáta drzo herečke, ktorá toho v živote dokázala značne viac, ako rozčertená influencerka. Pridala aj odkaz, že v tom muzikáli predsa nehrá, takže kvôli nej Brožová odchádzať nemusela. Je takmer isté, že Brožová dobre vie, že tam Agáta nehrá, keďže nie je ani herečka, ani speváčka, a tak rozhodne neodišla kvôli tomu. Otázne je, či bola dôvodom odchodu vôbec Žilková, alebo ide o niečo celkom iné. Hanychová sa tak akurát poriadne strápnila.

Súvisiace články

Najčítanejšie