Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šialená žiadosť o ruku! Madonna POKĽAKLA pred slávnym raperom, poriadne ho zaskočila!
Zdielať na

Šialená žiadosť o ruku! Madonna POKĽAKLA pred slávnym raperom, poriadne ho zaskočila!

Archívna reportáž

Jeden z prvých „bielych“ raperov známym pod menom Vanilla Ice, vlastným menom Robert Matthew Van Winkle (55), spomínal nedávno v podcaste na jeho búrlivý zhruba osemmesačný vzťah s Madonnou (64). Bolo to ešte v deväťdesiatych rokoch, keď mal iba krátko po dvadsiatke a o takmer desať rokov staršia popová diva sa mu zdala byť pre neho pristará. Ona to však s ním myslela zrejme vážne, až sa odhodlala k zásadnému kroku – požiadala vraj rapera o ruku.

​Po rokoch od Madonninej žiadosti si na to zaspomínal dnes už zrelý päťdesiatnik v podcaste Just Jenny With Jenny Hutt s istou dávkou nostalgie. "Všetko sa dialo tak bláznivo a rýchlo, človeče," hovorí raper, ktorý sa preslávil hitom Ice Ice Baby a dodal: "Čím viac o tom premýšľam, tým bláznivejšie to bolo." S Madonnou sa zoznámil koncom roku 1991 a vtedy si nemyslel, že by mohol byť ich vzťah skutočný, keďže bola v jeho očiach pre neho „príliš stará“. Napriek tomu s ňou chodil osem mesiacov a ona sa do neho zamilovala až tak, že to s ním myslela vážne aj do budúcnosti.

Vyplýva to z momentu, ktorý sa udial po jednom predstavení a Vanilla Ice ho v podcaste emotívne opísal. "Pamätám si, že sa vrátila do šatne, pozdravila ma a venovala mi tak trochu sexi pohľad," začal s historkou o tom, ako ho potom požiadala Madonna pokľaknutím o ruku, ale on zareagoval zmätene aj preto, lebo si myslel, že na koleno má pokľaknúť chlap. "Čože?! Čo tým myslíš? Počkaj chvíľu. To je príliš rýchle. Práve len začínam a som na to príliš mladý!" s prekvapením odpovedal zaskočený raper na jej neočakávanú žiadosť. Ich vzťah potom už netrval dlho. 

Vanilla Ice opísal v podcaste chvíle, keď po prvýkrát stretol Madonnu: 

Koniec ich vzťahu však spôsobila napokon Madonnina odvážna kniha, ktorú uviedla na knižný trh v roku 1992 s provokatívnym názvom „Sex“ a spomínala ho v nej. "Myslel som si, že je to taká štetka. Nechcel som byť jej súčasťou," priznal sa v tomto smere konzervatívnejší raper. "Mohol som ju zažalovať. Ale nechcel som," dodal s tým, že si povedal: "Ty si choď svojou cestou a ja si pôjdem svojou." Názor na ňu však už odvtedy zmenil, keď ju v podcaste nazval „legendou“. Ako ona, tak aj on vstúpili do manželstva neskôr s inými partnermi, ale u oboch sa to skončilo rozvodom. Vanilla Ice má tri deti, Madonna dve vlastné a štyri si adoptovala. Provokuje však doteraz, čo sa mnohým zdá až za čiarou a čoraz viac je terčom kritiky za skutočne šokujúce videá či fotky zverejňované na sociálnej sieti.    

Vanilla Ice má síce po 50-tke, no stále vyzerá podobne ako v časoch najväčšej slávy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanilla Ice (@vanillaiceofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie