Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Patrasovej smutné priznanie! Slováček totálne zlyhal, keď ho teraz skutočne potrebovala!
Zdielať na

Patrasovej smutné priznanie! Slováček totálne zlyhal, keď ho teraz skutočne potrebovala!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Vo vzťahu Dagmar Patrasovej (66) a jej manžela Felixa Slováčka (79) to je stále ako na hojdačke. Chvíľu sa zdá, že sa už konečne upokojili a navzájom sa vedia podržať, inokedy príde, najmä zo strany Felixa, rana pod pás. Obvykle býva poriadne zákerná, ako prednedávnom, keď tvrdil, že Dáde treba vziať svojprávnosť. Ona potom reaguje hrozením rozvodom. A tak dokola...

​Iba nedávno si pritom Dáda pochvaľovala, že ju manžel opatruje, keďže ochorela. Po vyše týždni od začiatku choroby na tom nebola Dagmar Patrasová podľa jej slov stále dobre. "Nie je mi lepšie, je mi oveľa horšie. Mám dutiny, všetko, úplne v háji. Antibiotiká som zatiaľ nedostala, užívam rôzne aspiríny, paraleny a paramexy," posťažovala sa na svoju zúfalú situáciu pre webovú stránku TN.cz. V takomto stave musí stále ležať, a tak nemôže zaobstarať ani nákupy a navariť si.

Ešte na začiatku choroby si ale pochvaľovala, že má pri sebe pomoc. "Mám chrípku, ležím v posteli a mám horúčku. Felix sa o mňa stará," tvrdila Patrasová prvé dni. Ktovie, možno sa jej manžel zľakol, že môže od nej chorobu chytiť aj on, lebo už to neplatí. Je pravda, že v jeho veku môže byť chrípka aj fatálna, no nechať manželku bez pomoci je chrapúnske. "Felix to nechytil. Nestará sa o mňa, ten sa stará iba o seba," skonštatovala Patrasová. 

Dáda v klipe pred 40 rokmi:

Podobne otočila nedávno, keď po Felixových slovách, že ju treba zbaviť kvôli jej pitiu svojprávnosti. "Nenechám sa takto urážať, dehonestovať a ponižovať. Toto je pre mňa posledná kvapka. Mám nejakú dôstojnosť a toto je za hranicou všetkého!" nahnevane uviedla s tým, že sa chce preto s Felixom rozviesť. Po pár týždňoch otočila. "Teraz je to už opäť v pohode," odpovedala pre ŽivotvČesku.cz na otázku ako sa jej darí. "Sú to také prehánky a vlastne to nie je treba komentovať v médiách. Niekedy je to hore, niekedy dole," konštatovala s tým, že to pripisuje aj manželovmu veku. Pochopiteľne, v tom vyjadrení cítiť zadné vrátka, ktoré si Dáda otvára, keby chcel Slováček opäť vyrukovať s nápadom o odobraní jej svojprávnosti. Škoda len, že sa obaja musia uchyľovať k takýmto vyjadreniam, tak pekný vzťah skutočne nevyzerá.

Najčítanejšie