Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Patrasová vyrazila dych: Felix má viac plastík ako ja!
Zdielať na

Patrasová vyrazila dych: Felix má viac plastík ako ja!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Nech je to už s problémom s alkoholom u Dagmar Patrasovej (66) akokoľvek, na svoj vek vyzerá fantasticky. Ak je však čo len zrnko pravdy na správe, keď verejne naznačil jej manžel Felix Slováček (79), že je na tom s pitím tak zle, že by mala byť v jej prospech zbavená svojprávnosti, treba jej iste pomôcť. Ona však tento problém nepriznáva a poukazuje zas na mentálne problémy manžela v spojení s vekom. Teraz prezradila aj ďalší detail, ktorý ho asi nepoteší.

​Takmer nikto neverí, že by Dagmar Patrasová mohla docieliť tak skvelú vizáž, keby si nepomáhala estetickými zásahmi na plastickej chirurgii. To však ona vyvracia. "Niekedy v roku 2000 som skúšala permanentný make-up pier. A čuduj sa svete, permanent mi vydržal nie tri, ale desať rokov. Teraz nemám nič," tvrdí Patrasová, ale pochybnosti u mnohých naďalej pretrvávajú. Nie raz Dagmar totiž zahmlievala skutočný stav vecí v jej súkromnom živote.   

O tom, aké má na tvári vylepšenia sa Patrasová zmienila v televíznom programe 7 pádů Honzy Dědka, pričom prezradila niečo aj na jej manžela. "Napádajú ma, že mám plastiku tváre. Nemám. Akurát som si v roku 2004 nechala urobiť horné viečka. Mala som vyplakané oči, pretože mi zomreli obaja rodičia. Spodné ale nemám robené. Mám menej plastik ako manžel. Ten má horné aj spodné viečka," poriadne prekvapila odhalením, čo si nechal vylepšiť jej márnivý manžel. Na druhej strane, príliš padnuté viečka sú už nielen estetický problém, tak azda aj to bol dôvod, prečo Felix, ktorý nepatrí práve medzi krásavcov, svoj vzhľad takto vylepšoval.

Dáda bola vždy príťažlivá žena, pozrite si ju v klipe k spoločnej piesni s manželom Felixom:

Na Dádinom výzore bude mať zaiste podiel najmä to, že napriek všetkým jej problémom a šlamastikám z posledných rokov, nikdy vo väčšej miere nepoľavila v starostlivosti o seba - kozmetické a kadernícke salóny navštevuje so železnou pravidelnosťou. Pomáha jej aj relax na dovolenkách pri mori. Na fotografiách, ktoré vznikli vlani po návšteve kaderníka, keď sa vrátila z dovolenky s manželom v Tunise, to bolo obzvlášť výrazne vidieť. "Dovolenka mi určite prospela, navyše mám veľmi šikovného kaderníka, ktorý mi práve urobil ozdravnú kúru na vlasy, preto vyzerajú o toľko lepšie. A je možné, že som aj trochu schudla. Ale to neviem s istotou, pretože sa už radšej vôbec nevážim," konštatovala vtedy spokojná Dagmar. Ale aj najnovšia fotka, ktorú pridala na Instagram je dôkazom, že Dáda vyzerá skutočne výborne, hoci si už pomohla aj filtrami.

Dáda sa o svoj vzhľad stará aj pomocou najnovších kozmetických postupov, plastické operácie však popiera:

Súvisiace články

Najčítanejšie