Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Syn Štaidla a Bartošovej zdedil milióny, všetko rozhádže?! Na TOTO ich míňa vo veľkom!
Zdielať na

Syn Štaidla a Bartošovej zdedil milióny, všetko rozhádže?! Na TOTO ich míňa vo veľkom!

Archívna reportáž

Nielen skon, ale aj život Ivety musel byť pre jej syna veľmi ťažko znesiteľný

Pre Artura Štaidla (26) boli roky strávené s jeho psychicky nevyrovnanou mamou Ivetou Bartošovou (†48) zaiste problematické. Všetko dianie okolo zjavne citlivo prežíval vo svojom vnútri a s nikým o tom veľmi nekomunikoval. Po tragickom skone matky sa ho ujal jeho otec Ladislav Štaidl (†75), ktorý sa snažil z neho vychovať racionálneho človeka stojaceho pevne na zemi a zrejme sa mu to aj podarilo. Z utrápeného chlapca vyrástol sympatický mladý muž, ktorý vie čo chce, aj ako to dosiahnuť.

​Aj keď sa ukázalo, že má Artur Štaidl hudobný talent po rodičoch, keď mal jeden čas aj vlastnú hudobnú skupinu, rozhodol sa radšej pre iný spôsob živobytia. Podobne ako jeho otec, aj on má zrejme zmysel pre obchod. Už pred pár rokmi si zriadil zaujímavú živnosť na požičiavanie vodných fajok, časom sa ale preorientoval na niečo istejšie, keď zdedil slušný majetok a peniaze po zosnulom otcovi, ktorý pred dvomi rokmi skonal. Získal po ňom byt v centre Prahy a finančný podiel vo výške 11 892 028 korún, rovnako ako jeho traja nevlastní súrodenci, píše portál ahaonline.cz.  

Minulý rok mala premiéru miniséria o Arturovej slávnej mame Ivete Bartošovej:

Okrem toho získali všetky štyri Štaidlove deti v rovnakom pomere práva na autorstvo jeho skladieb a iných diel, a tak Arturovi každé tri mesiace prichádzajú slušné tantiémy od Ochranného zväzu autorského. Je však na svoj vek natoľko rozvážny, že všetky peniaze nemíňa na to, aby sa predvádzal v drahých autách a značkových outfitoch, ale investoval ich do kúpy nehnuteľnosti a do svojho vzdelania. Vlani zakúpený trojizbový byt sa nachádza v lukratívnej časti Prahy, kde nechýbajú obchody, reštaurácie a kaviarne, potrebné služby a všetko, čo zabezpečuje komfortný život obyvateľov. 

Artur má v popisu profilu na sociálnej sieti zmienku o štúdiu psychológie:

Instagram/AS

​Artur sa nedávno rozhodol investovať aj do ďalšieho štúdia. Po tom, čo vyštudoval hotelovú školu v Prahe, odišiel na skusy do Ameriky a keď sa vrátil, pokračoval v štúdiu na Vysokej škole hotelovej. To mu zrejme nestačilo, lebo ako má v popise na svojom profile na Instagrame uvedené, je "ašpirujúci študent psychológie." Niet pochýb, že by na neho rodičia boli hrdí. Na jednej strane sympatický chlapec, ktorý nestojí o život vo svetle reflektorov, na druhej aj šikovný investor a ak dobre pôjde, aj psychológ s titulom. Zjavne nehrozí, aby peniaze bez rozmyslu rozhádzal - už teraz si poistil pravidelný príjem, ak byt prenajme, čo bol zrejme zámer. Šikovný chlapec.

Iveta Bartošová so synom Arturom, keď bol ešte malý chlapček: 

Súvisiace články

Najčítanejšie