Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Patrasová poriadne prekvapila! TAKTO dopadlo jej manželstvo so Slováčkom!
Zdielať na

Patrasová poriadne prekvapila! TAKTO dopadlo jej manželstvo so Slováčkom!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Je čoraz jasnejšie, ako veľmi je neustále verejne sa konfrontujúci manželský pár Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (79) na seba naviazaný. Ani počas sedem rokov trvajúcej nevery známeho hudobníka, ako ani po ďalších konfliktoch po jeho návrate k manželke, sa nedokážu rozísť ani rozviesť. Patrasová sa síce už viackrát vyhrážala, že to s manželom skončí, vždy si to však napokon rozmyslela. Ani s jej najnovšou vyhrážkou rozvodu po tom, ako vyhlásil jej manžel, že by mala byť zbavená svojprávnosti kvôli alkoholizmu, to nie je inak.

​Niekedy je až nad rámec chápania bežného človeka, čo všetko dokážu verejne pretriasať zo svojho súkromia manželia Dagmar Patrasová a Felix Slováček. Je síce pravdou, že hlavným iniciátorom všetkého je často až príliš spoločensky otvorený hudobník, ale populárna herečka jeho výlevy neprechádza mlčaním. Je to už skoro mediálny seriál ťahajúci sa takmer desať rokov a ubližuje to celej rodine a jej verejnej reputácii. Aj ich dve spoločné deti sú tiež nechtiac súčasťou deja, hoci sa snažia od rodičov v tomto smere čo najviac dištancovať.

Poslednou kvapkou v pohári trpezlivosti bolo naposledy pre Patrasovú vyhlásenie jej manžela, v akom otrasnom stave sa nachádza, a preto ju treba zbaviť svojprávnosti. "On zo mňa normálne robí nejakú zúfalú notoričku! Že nemôžem hovoriť a len pozerám? Že som mimo, mám delirium tremens?! Nenechám sa takto urážať, dehonestovať a ponižovať. Toto je pre mňa posledná kvapka. Mám nejakú dôstojnosť a toto je za hranicou všetkého!" nechala sa uniesť hnevom s tým, že sa chce definitívne s Felixom rozviesť. Po pár týždňoch už ale klasicky otočila. "Teraz je to už opäť v pohode," odpovedala spokojne na otázku redakcie ŽivotvČesku.cz ako sa jej darí s Felixom.

Dáda a Felix majú vzťah ako na hojadčke, a takto to pritom manželom kedysi spolu pekne spievalo: 

"Sú to také prehánky a vlastne to nie je treba komentovať v médiách. Niekedy je to hore, niekedy dole. Viete, myslím si, že svoju úlohu zohráva aj vek. Predsa len máme medzi mnou a manželom trinásťročný vekový rozdiel. A ženy, úprimne povedané, vydržia o niečo viac ako chlapi," vysvetľovala svoj postoj s celkom jasnými náznakmi vo svoj prospech. Na zotrvávanie v manželstve má pre ňu dôležité argumenty: "Máme spolu deti a vnúčatá, to je myslím to, na čom naozaj záleží." Potvrdila len to, čo prehlásila predvlani po návrate manžela od milenky k nej. "Už som k rozvodu v poslednom čase nemala ďaleko. Ale stále mám krídla nad svojou rodinou. Mohla by som sa pritom z fleku zobrať a odísť preč a nechať sa rozmaznávať a byť šťastná. Nedokážem to tu ale opustiť," priznala a potvrdila Slováčkove posmešné slová, keď neveril, že by niekedy skutočne požiadala o rozvod. Azda obaja vedia, čo robia - trápiť sa navzájom ale nie je nikdy dobrá voľba.

​Dáda popiera, že by bola v stave, aký opisuje jej manžel. Naopak, aj vo vyššom veku dbá o svoj zovňajšok:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie