Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hlas ľudu hovorí: Karlos Vémola za českého prezidenta!
Zdielať na

Hlas ľudu hovorí: Karlos Vémola za českého prezidenta!

Archívne video

Aj Vémola už zažil KO, ktovie ako by dopadol v naozajstných voľbách

Naši srdcu najbližší susedia žijú aktuálne voľbami prezidenta Českej republiky. Zo silnej trojky napokon vypadla jediná žena a do druhého kola nastupujú dvaja muži, pričom o máličko lepšie skončil generál. Zdá sa, že v Česku majú ľudia radi silných mužov na čele štátu. Azda by mali šancu aj svalovci z organizácie zápasníkov Oktagon. Fanúšikovia hlasovali a výsledok je jasný.

​Medzi najsilnejších kandidátov sa dostali mená ako zápasník MMA Karlos "Terminátor" Vémola (37), Belgičan Losene Keita (24), David "Pink panther" Kozma (30), náš Atilla Végh (37), Patrik "Inspektor" Kincl (33), či Jiří "BJP" Procházka (30). Zvíťazil zrejme najznámejší a vekom najskúsenejší - Karlos. Na otázku Oktagonu: "Ktorého zápasníka by si volil/a za prezidenta?", prišli odpovede so zaujímavým a vtipným zdôvodnením v jeho prospech. Akurát nie je jasné, či by ho to skôr nemalo uraziť, ako potešiť.

Ako sa už viackrát ukázalo, "Terminátor" má občas aj zmysel pre humor, kým mu nešliapnu na otlak, a tak sa snáď nikto nemusí báť, že by sa mu chcel pomstiť ručne-stručne, ako sa hovorí. Veď v rámci hypotetickej predvolebnej kampane zápasníkov by azda nikto ani nečakal, že by sa ako on, tak aj jeho kolegovia zápasníci stretávali v nejakých debatách za stolom, ale by si to riadne rozdali v zápasníckom ringu.

Karlos je zápasník aj šoumen, čo dokazuje vo svojej šou:

No tentokrát v hlasovaní zvíťazil Vémola podľa všetkého vďaka iným vlastnostiam, nie tak celkom pre jeho odvahu a bojové umenie. Potvrdzujú to odpovede, prečo by bol najlepší vo voľbe prezidenta práve on. "Vemola, pretože klame presne ako politici!" stručne a výstižne sa vyjadril jeden tipujúci.

Podobne vyzneli aj tipy ďalších. "Vémola, aby bola múka zadarmo," vtipne poznamenal niekto v súvislosti s Karlosovou výhovorkou, ako to myslel v esemeske pre jeho údajnú milenku, pornoherečku Riku Fane (18). Jeho výhovorka bola skutočne zábavná, keďže asi všetci tušia, čo sa označuje ako "múka". Ale výstižné boli aj názory k ich voľbe Vémolu za prezidenta iných dvoch vtipných tipujúcich. "Babiša a Zemana by už tromfol iba Vémola," a "Karlos! Ten by sa vykecal zo všetkého." Možno by sa mali skutoční prezidentskí kandidáti zamyslieť, ako ich vnímajú mnohí obyčajní ľudia.

Pre ženu

Najčítanejšie