Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Veľká novinka v živote Vondráčkovej! Čakajú ju Vianoce ako nikdy!
Zdielať na
Hudba

Veľká novinka v živote Vondráčkovej! Čakajú ju Vianoce ako nikdy!

Archívna reportáž

Do života Luciky Vondráčkovej (42) vstúpil pred pár mesiacmi nový muž. Pre jej fanúšikov bolo veľkým prekvapením, keď sa začala nedávno objavovať po boku veľmi mladého zápasníka MMA Zdeňka Polívku (24). Tentokrát nemá snáď nikto pochybnosti, že je naozaj zamilovaná, na rozdiel od jej minuloročného vzťahu s moderátorom Petrom Vojnarom (46). Celá sa rozžiarila od lásky a aj to priznáva. A čakajú ju možno celkom jedinečné Vianoce.

Od rozvodu s Tomášom Plekancom (40) majú ich dvoch synov Matyáša a Adama v striedavej starostlivosti, a to aj počas vianočných sviatkov. Vymysleli to však dobre, aby sa ani jen necítil o deti ukrivdený. Keď žili ako rodina roky v Kanade, naučili sa oslavovať aj Santu, ktorý nosí darčeky až ráno, prvý sviatok vianočný. Zároveň ich ale deň predtým na Štedrý večer čakajú pod stromčekom darčeky aj od Ježiška. Teraz v Česku si podelili striedavo synov tak, že raz sú v jeden deň u jedného, raz u druhého z nich. Tento rok budú na Štedrý večer obaja u svojo otca, ale na druhý deň sa na nich teší Lucka.

​Lucia ale napriek tomu nebude pri vyzdobenom stromčeku tento rok sama. "Máme veľkú rodinu, takže budem s rodinou, priateľmi a známymi. Kým som skúšala, nemala som na nikoho čas, tak to musím napraviť," zverila sa Vondráčková pre Super.cz. Zásadná otázka je, či medzi nimi bude aj jej priateľ Zdeněk. "To si nechávam pre seba," komentovala to klasicky tajomne. Podľa všetkého asi áno, už je totiž doma aj v rodine Zdeňka Polívky, keď sa zoznámila pred časom aj s jeho mamou. Pre Luciu to budú po dlhých rokoch skutočne jedinečné Vianoce - s láskou po boku, romantika vo dvojici.

Tento rok bol pre Lucku pracovne mimoriadne plodný, priniesol aj v slovenčine naspievanú pieseň Tak nebuď prekvapená: 

Ani jeden zo zaľúbencov sa netají láskou a vzájomnou blízkosťou."Užívam si stav zamilovanosti, je to to najkrajšie obdobie. Sme tak nejako všetci spokojní a šťastní," vyznala sa umelkyňa otvorene už pred pár týždňami pre Blesk. "Červenám sa, keď o tom hovorím, už dosť," dodala až prekvapivo osobnú informáciu.  Vyznať svoje city k Lucii sa neostýchal ani Zdeněk. "Dúfam, že to vydrží, máme dosť plánov a teším sa na to, čo všetko sa uskutoční. Zamilovaný som," netají sa s jeho nadšením pre jeho nový vzťah. Snáď nič nepokazí ich ešte len začínajúcu spoločnú cestu. Ako to bolo vidieť na fotke po skončení galavečera z odovzdávania českých slávikov, odniesol si ju k autu odtiaľ na rukách.

Lucia sa počas roka nezastavila, okrem hudby sa venovala aj divadlu. Sviatky si taj konečne užije v  súkromí v spoločnosti najbližších: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie