Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tušil to Muradov?! Bagárová šokovala detailom z ich vzťahu, ktorý ho asi nepotešil!
Zdielať na
Hudba

Tušil to Muradov?! Bagárová šokovala detailom z ich vzťahu, ktorý ho asi nepotešil!

Zdroj: Instagram/MB

Po turbulentnom vzťahu so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (32) našla speváčka Monika Bagárová (28) šťastie a spokojnosť v náručí fešného bohatého podnikateľa z Karlových Varov, Leonarda Lekaja (31). Monika zrejme inklinuje k mužom s cudzokrajnými koreňmi, lebo jej prvá láska, spevák Ben Cristovao (35) ich mal po otcovi v Angole, Muradov zas v Uzbekistane a Lekaj pre zmenu v Albánsku. S Muradovom mala speváčka najväčší problém s tým, že sa často zdržiaval v Uzbekistane a ona sa cítila byť opustená doma s ich malou dcérkou Rumiou (2,5), ako sama priznala.

​Zatiaľ, čo všetci priaznivci speváčky vnímali, že prežíva po rozchode s Muradovom veľký žiaľ, celkom tak to nebolo. Iste sa to jej citlivej duše dotklo, veď s ním má rozkošnú dcérku, po ktorej vraj obaja veľmi túžili, ale asi si pritom dostatočne neuvedomovali, že na jej výchovu treba mať aj dostatok času. Muradov bol takmer vkuse v zahraničí a Monike museli byť namiesto neho s dcérkou nápomocní jej rodičia. Iste Machovi zazlievala, že ich pričasto nadlho opúšťa, ale na Instagrame zdieľala s jej sledovateľmi do vlaňajších Vianoc samé pozitívne vyjadrenia k ich vzťahu a vehementne vyvracala ich podozrenie, že niečo medzi nimi nie je v poriadku.

Po tom, čo pred rokom Monika konečne priznala, že sa s Machom rozišli, sa začiatkom tohto roku dali opäť dokopy a oslávili to luxusnou rodinnou dovolenkou v Dubaji. No v lete to krachlo už definitívne. Potom Muradov zas odletel do Uzbekistanu a nemohol sa kvôli zrušeným vízam dlho vrátiť späť do Česka. No Monika už nesmútila, naopak. "Roky som sa rozhodovala, ako opustiť vzťah," prekvapila teraz speváčka svojou úprimnosťou v rozhovore pre Európu 2. "Nefungovalo to, nebolo to v poriadku. Stále som mala tendenciu, že nemôžem odísť, keď máme to dieťa, že jej nemôžem vziať otca," zverila sa ďalej a iste týmto verejným priznaním Macha nepotešila. Nič totiž nenasvedčovalo tomu, že Monika mala dlhodobo zajačie úmysly.

Dcérke Ruminke naspievala Monika dojemnú pieseň s názvom Vysněná:

Po rozchode s otcom jej dcérky Monika napísala na Instagram: "Chcela by som vám oznámiť, že s Machom už spolu nežijeme. Dali sme tomu ako rodičia šancu, bohužiaľ, spoločný život nás už nerobí šťastnými. Sme ľudia, máme pocity, veríme, dúfame, robíme chyby..." To ale ešte netušila, že nepotrvá dlho a spozná novú lásku. V Karlových Varoch, kam sa vybrala s dcérkou a rodičmi počas filmového festivalu, ju čakala nová láska. Práve vtedy sa zrejme zoznámila s Leom Lekajom, no až doteraz to tajila. "Áno, priznávam, že som šťastná a zamilovaná. Je krásne cítiť sa opäť milovaná," nadchýna sa a všetci fanúšikovia jej želajú, aby to bol radostnejší príbeh ako s Muradovom.

Takto básni Monika o svojom súčasnom priateľovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie