Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Už ju netají! Brad Pitt sa s novou láskou neskrýva, tá PODOBA je ale zjavná!
Zdielať na

Už ju netají! Brad Pitt sa s novou láskou neskrýva, tá PODOBA je ale zjavná!

Archívna reportáž

Je to neuveriteľné, ale aj Brad dostane občas košom

Hollywoodska herecká legenda oslávila v nedeľu 59 rokov, aj keď na ne rozhodne nevyzerá. Brad Pitt sa oblieka  podľa najnovších trendov a prekvapuje aj vlastnými kreáciami, no predovšetkým zreje ako víno a je stále veľmi príťažlivý. Nečudo, že ešte stále je pre milióny žien sexidol a rozhodne by si mohol vyberať. Klebetilo sa, že má čosi s krásnou Emily Ratajkowski, no tá je už vo vzťahu s Peteom Davidsonom. No rovnako je už zadaný aj Brad Pitt. Prvýkrát od rozchodu s Angelinou Jolie to vyzerá na vážnejší vzťah.

​Zatiaľ čo sa špekulovalo o jeho vzťahu s nedávno rozvedenou modelkou Emily Ratajkowski, v skutočnosti podľa všetkého v tichosti paktoval s inou kráskou s exotickým menom - Ines de Ramon (32), ktorá je, okrem iného, aj návrhárka šperkov. Aj ona sa iba nedávno rozviedla, pričom bola tri roky vydatá za herca Paula Wesleya, známeho zo seriálu Upírske denníky. Ich rozvod v máji sami potvrdili v septembri pre časopis People. V novembri ju bolo spolu s Bradom Pittom vidno na koncerte Bona v Los Angeles, ale podľa zdrojov z ich okolia spolu chodia už niekoľko mesiacov.

O ich spoločnom randení svedčí aj to, že cez víkend spolu oslávili Bradove narodeniny. Herca s Ines v nedeľu zachytili paparazzi na fotografiách, keď spolu vystupovali v Hollywoode z auta pred miestom konania oslavy. "Brad je do Ines zaľúbený, ale oficiálne spolu nechodia. Trávia spolu čas ako priatelia a naozaj si užívajú spoločnosť toho druhého," uviedol už minulý týždeň nemenovaný zdroj pre US Weekly. Dodal, že slávny hollywoodsky herec "nečakal, že si nájde niekoho takého výnimočného, ako je Ines, ale stávajú sa z nich veľkí priatelia" a uvidí sa, čo z toho vznikne.

Brad má koníčkov nad hlavu, no na lásku si čas nájde:

​Iný zdroj zas povedal, že "Brad s ňou rád trávi čas " a plánujú stráviť spolu aj Silvestra a ďalší prezradil, že "Ines povedala, že Brad je veľmi milý". Podľa týchto zdrojov z blízkosti páru sa zoznámili prostredníctvom spoločného priateľa. Zdá sa, že okrem krásy a kreativity, obdivuje Brad na Ines aj jej inteligenciu a manažérske schopnosti. V súčasnosti je viceprezidentkou šperkárskej spoločnosti, predtým pracovala v tomto biznise na rôznych pozíciách roky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Show And Tell (@shwndtll.nl)

Aj keď žije už roky v Kalifornii, jej rodným jazykom je francúzština a okrem nej a angličtiny ovláda údajne dokonale aj nemčinu, taliančinu a španielčinu. Je absolventkou Ženevskej univerzity, kde získala bakalársky titul v odbore obchodná administratíva. No ako ona, tak aj Brad, neradi zdieľajú svoje súkromie, zatiaľ sa teda musia ľudia spoľahnúť len na paparazzovské fotky. Ich kvalita je nevalná, no mnohí si všimli jedno - Ines sa miestami veľmi podobá na Angelinu. Brad teda ani v hneve na exmanželku vkus zjavne nezmenil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libelle Revista RD (@libellerevista)

Najčítanejšie