Zatiahnuté
13°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Psycho Britney je späť?! Záber a svedectvo, ktoré už vzbudzuje vážne obavy!
Zdielať na
Hudba

Psycho Britney je späť?! Záber a svedectvo, ktoré už vzbudzuje vážne obavy!

Archívna reportáž

Britney na jar údajne prišla o očakávané bábätko, neskôr ju odmietli jej vlastní synovia

Minulý rok fanúšikovia Britney Spears (41) s veľkou pompou oslavovali verdikt súdu o jej oslobodení od opatrovníctva jej despotického otca. Odvtedy sa ale speváčka správa ako zmyslov pominutá. Na sociálnych sieťach zdieľa často svoje nahé fotografie, a vyvoláva tým u mnohých rozpaky, a aj jej synom to veľmi prekáža. Poslednú dobu vyzerá dosť čudne a neupravene, dokonca ju ľudia poriadne ani nespoznávajú, keď sa niekde objaví. Namieste sú preto obavy, čo sa s ňou deje.

​Z Britney je od leta už opäť vydatá pani, ale namiesto toho, aby zdieľala fotky s manželom a ukázala ich spokojný manželský život, provokuje divokými pózami, neraz úplne nahá. Koleduje si tak azda o opätovné zbavenie slobody, čoho sa jej fanúšikovia obávajú. Manžel na to nereaguje, ale je možné, že po tom, čo zažívala so svojím údajne  despotickým otcom takmer trinásť rokov, si netrúfa jej dohovárať. "Kto som ja, aby som ovládal niekoho, kto bol pod drobnohľadom kontrolovaný celý svoj život," vysvetľoval pred pár dňami svoj postoj na sociálnej sieti. Keď mala nedávno narodeniny, svojim fanúšikom, ktorí jej na sociálnej sieti blahoželali, ani nepoďakovala. Zato zdieľala fotografiu jej sestry, s ktorou nekomunikuje a nemá pre ňu pekné slovo. Vysvetľovala tiež, že má virózu a cíti sa zle, jednoducho všeličo, len nie k veci.

Napriek tomu si ale vyšla do známej reštaurácie, pričom vyzerala veľmi neupravene. Niekto ukázal na sociálnej sieti fotografiu, kde Britney drží v náručí dieťa a vidieť, že má rozmazaný make up a v jej predĺžených vlasoch sú nápadné odrastené spoje. Vyjadrila sa k tomu svedkyňa situácie. "K stolu prišla nejaká dosť zvláštne vyzerajúca žena a bez opýtania si vzala do náručia bábätko mojej sesternice. Hneď na neho začala hovoriť a stále dokola opakovala to isté ako pominutá, nechcela ho pustiť a neprestávala ho bozkávať. Pôsobila fakt ako psycho, potom sme zistili, že to bola Britney Spears," objasnila tento nepríjemný incident na TikToku, ale neskôr to stiahla. No fotka, ktorá stále koluje, je skutočne znepokojivá a zdá sa, že Britney skutočne nie je úplne v poriadku. 

Rodinná známa malého dievčatka zverejnila video, na ktorom kritizovala Britney za správanie k cudziemu dieťaťu v čase, keď mala údajne chrípku:

TikTok

​Aj incident, ktorý prednedávnom opísala samotná speváčka, bol pomerne zvláštny. Po tom, čo si Britney nedávno deaktivovala svoj profil na Instagrame, ho už opäť obnovila, ale s novou prezývkou "Channel 8". Opísala tam jeden zážitok, keď sa zastavila v jednom fastfoode. "Chcela som milkshake a dvojitý cheeseburger a potom som v aute plakala, ale nikto si to nevšimol, pretože moja tvár vyzerala ďalej normálne. Ale zamestnanec rýchleho občerstvenia pri okienku s jedlom si ma všimol a povedal mi, že to bude fajn. Nepozná ma a ja jeho, tak prečo mi to hovorí? Naser si, ty blbec, choď do riti!"  odkázala mu hrubo, pričom je takmer isté, že to myslel dobre a chcel ju len povzbudiť. 

Britney pridáva na Instagram zvláštne, miestami znepokojivé videá. Fanúšikovia majú o ňu obavy, ona pre istotu možnosť komentárov k príspevkom vypla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

To napokon aj sám potvrdil, keď zverejnil svoju verziu na TikToku: "Povedal som kamarátovi, že k nám do práce prišla Britney. Bola veľmi milá, pravdupovediac, najskôr som ju nespoznal, pretože sa na ňu veľmi nepodobala. Keď som jej podával tašku s objednávkou, utierala si slzy, a tak som jej povedal, že všetko bude opäť dobré. Poďakovala mi a hneď si nasadila slnečné okuliare. Pôsobila nervózne." Je zjavné, že v živote Spears sa niečo deje, no nie je jasné, do akej miery je to vážne. Znepokojivé je ale to, že evidentne je ktosi, kto ju v jej výčinoch na Instagrame podporuje a fotí ju v skutočne nevhodných pózach. Väčšina ľudí si myslí, že je to jej manžel a už sa šíria konšpirácie, že kuje pikle, ako Britney opäť uvrhnúť do neslobody a užívať si jej majetok.

Súvisiace články

Najčítanejšie