Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Leoš Mareš otvorene! Kým jeho Monika s dcérkou spali, v obývačke sa mu venovala iná žena!
Zdielať na

Leoš Mareš otvorene! Kým jeho Monika s dcérkou spali, v obývačke sa mu venovala iná žena!

Archívna reportáž

Leoš a Monika sa skutočne našli

Odkedy sa dal moderátor Leoš Mareš (47) dokopy so svojou milovanou Monikou (41), začal sa aj akosi viac starať o svoje telo a vizáž. Monika si potrpí na telesný vzhľad, a pre ten jej aj pravidelne niečo robí. Leoš nie je až tak vytrvalý a tiež si rád užíva jedlo a pitie. Nedal veľa ani cvičeniu a výsledok sa zakrátko dostavil v podobe kíl navyše a oslabenej kondícii. Teraz sa snaží ešte pred vianočnými sviatkami dostať do formy, ale musí pritom bojovať s časom. Je ochotný si kvôli tomu aj privstať, keď treba. Pomáha mu pritom jedna žena, ale nie je to jeho Monika.

​Leoš Mareš si už, zdá sa zvykol na obmedzené dávky jedla v podobe krabičkovej diéty šitej na mieru, ako aj na pravidelné cvičenie. Je dostatočne ješitný na to, aby chcel vyzerať dobre pred manželkou, aj jeho fanúšikmi. "Som rád, keď mi dobre sedí sako. Navyše, moja žena veľmi dbá na kultúru ducha a tela, takže viem, že jej tým urobím radosť. Cez leto som sa vďaka pizze a pivu trochu vykŕmil, tak som sa od septembra pustil do tréningu a mám jasný cieľ. Schudnúť a dostať sa do formy, aby mi bolo fajn. Takže cvičím," zdôvodňoval svoju snahu cvičiť v rozhovore pre časopis Story.   

Pri jeho pracovnom vyťažení si musí ale všetko časovo naplánovať vopred. "Zapisujem si tréningy a mám prehľad. Napríklad pred pár dňami som riešil, kedy budem cvičiť. S mojou trénerkou nám to časovo nevychádzalo. Nakoniec to dopadlo tak, že sme cvičili o šiestej ráno. Prišla k nám domov, rodina ešte spala a my sme mali tréning v obývačke. Keď mám nejaký projekt, často sa preň nadchnem. Idem do toho naplno, a pokým nedosiahnem cieľ, tak neprestanem. A potom príde druhý extrém, že keď to skončí, tak nemám vôľu žiadnu," priznal sa Leoš a vysvetlil aj dôvod ženskej návštevy počas spánku manželky u nich v byte.

Leoš sa na príchod dcérky veľmi tešil:

​Pred rokom mal podobný režim a dodržiaval ho aj v novembri na Maldivách, kam sa vybral aj s jeho vtedy tehotnou manželkou. Pokým si ona vzhľadom na jej stav užívala pokoj a relax, Leoš makal na svojom tele. Už nejakú dobu sa ho snažil vylepšiť, spevniť a trochu vybudovať aj svalstvo. To však nemal poriadne ani v mladosti, ale vtedy sa tým neveľmi trápil. V každom prípade, svalovec z neho zrejme už nebude, ale niet pochýb, že byť v dobre forme je to najlepšie, čo môže nielen pre svoj vzhľad, ale aj pre zdravie spraviť. A tak Monike iste neprekáža ani to, že si Leoš vodí domov "cudziu ženskú", kým ona s dcérkou spí.

Leoš si neváha zacvičiť aj na ulici v chladnom počasí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Najčítanejšie