Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Muradov je zabudnutý, Bagárová má novú lásku! TOHTO fešáka už predstavila aj rodine!
Zdielať na

Muradov je zabudnutý, Bagárová má novú lásku! TOHTO fešáka už predstavila aj rodine!

Archívna reportáž

Od narodenia Ruminky uplynulo už 2,5 roka

Pôvabná česká speváčka Monika Bagárová (28) má iste veľa obdivovateľov aj ako krásna žena. Tobôž, keď po rozchode so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (32), s ktorým má dcéru Rumiu (2,5), zostala voľná. Prednedávnom sa objavila s jej bývalou láskou, sympatickým spevákom Benom Cristovaom (35), ktorý je tiež bez záväzkov, a hoci by obnovenie ich lásky potešilo mnohých, napokon išlo iba o spoločnú nahrávku novej piesne. Zato sa začalo hovoriť o niekom, kto si našiel rýchlo miesto v jej srdci po Machovi.

​Po novinke, že sa už Monika Bagárová presťahovala spolu s dcérkou a rodičmi do krásne zariadeného nového domu pri Brne, prichádza ďalšia o tom, že už má aj novú lásku po svojom boku. "Je to veľmi vážne. Monika je zamilovaná až po uši. Už došlo aj na zoznámenie s rodičmi," prezradil zdroj z blízkosti speváčky pre eXtra.cz. Redakcia uviedla, že má k dispozícii už aj ich spoločnú fotografiu, na ktorej speváčka svoju lásku objíma a bozkáva na líce. Neušli hľadáčiku fotoaparátu, keď sa spolu objavili na podujatí Tempus Design, kde Monika vystupovala v programe ako speváčka. 

Sympatickej speváčke s rómskymi koreňmi, na ktoré je hrdá, nechýba temperament a iskra, čo ju robí ešte príťažlivejšou. Nečudo, že si získala pozornosť aj v očiach podnikateľa z Karlových Varov, kde počas leta vystupovala. Vtedy sa ešte len spamätávala z rozchodu s otcom jej rozkošnej dcérky Rumii. Prišla tam s ňou aj s rodičmi, ale zdržala sa len jeden deň, avšak stihla až dve akcie. Po módnej prehliadka v hoteli Imperial prešla na kolonádu, kde sa konal koncert skupiny Slza.

Aj keď je po Monikinom boku nový partner, malá Ruminka je vždy jej prioritou číslo jedna. Vypočujte si pieseň Vysněná, ktorú jej venovala: 

Karlovarského podnikateľa Monika stretla zrejme práve počas jej letnej pracovnej návštevy slávneho kúpeľného mesta. Ktovie ako v prípade vážnejšieho vzťahu budú riešiť spoločné bývanie, keď sa Monika len teraz nasťahovala do jej novej vilky. No najpodstatnejšie je, ako bude reagovať malá Rumia, ktorá má s vlastným otcom dobrý vzťah, aj keď je s ním iba málo. Moniku s jej novým fešákom si môže pozrieť na fotke TU.

Krásnej Monike Bagárovej vždy veľmi sekne, avšak posledné týždne priam žiari. Darí sa jej nielen v práci, ale zdá sa, že aj v súkromí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie