Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Absolútne úbohé! Meghan si v dokumente robí posmešky z kráľovnej, rodina to berie ako ZRADU!
Zdielať na

Absolútne úbohé! Meghan si v dokumente robí posmešky z kráľovnej, rodina to berie ako ZRADU!

Archívna reportáž

Dlhoočakávaná premiéra seriálu na Netflixe, za ktorý skasírovali Meghan a Harry takmer 90 miliónov dolárov, je konečne vonku. A ako sa dalo čakať, rohodne nerobí radosť kráľovskej rodine.

​Kráľovská rodina bola údajne "zarmútená" po tom, čo Harry a Meghan spustili opäť vlnu prekvapivých útokov v novom seriáli Netflixu. Kráľovná bola v seriáli zosmiešňovaná a Británia a kráľovská rodina boli označené za rasistické. Princ William sa podľa všetkého cíti "zradený" po tom, čo jeho brat dovolil odvysielať hlboko osobné útoky na neho aj na manželku Kate.

Harry opäť zaútočil na otca, súčasného kráľa Karola III., keď vyhlásil, že ho "doslova vychovala skupina priateľov v Afrike". Celkom jasne tým dal najavo, že to nebol otec, ktorý by bol prítomný, keď ho ako dieťa potreboval.

Toto povedali o prvom rande:

Ale tým útoky zďaleka neskončili, no azda nikto by nečakal, že si niekto z dvojice dovolí uťahovať z kráľovnej Alžbety II. Meghan s tým ale zjavne nemala problém. Afektovane prehnala pukerlík, ktorý robievala pri stretnutí s kráľovnou, a prirovnala tradície monarchie k nevkusnému americkému reťazcu stredovekých reštaurácií. Kráľovská rodina vraj včera večer po najnovších ranách od páru "zosmutnela", obávajú sa však, že to najhoršie ešte len príde a každou ďalšou časťou sa budú "pikošky" a obvinenia stupňovať.

​Už je jasné, že hneď po tom, ako sa začiatkom roka 2020 dohodli na podmienkach Megxitu, začali viesť videodenník. Harry sa posťažoval, že kráľovská rodina sa s Meghan nevedela vyrovnať a verila, že ich románik nevydrží. Tvrdí, že s Meghan sa zaobchádzalo inak ako s ostatnými kráľovskými nevestami kvôli jej farbe pleti. Meghan k tomu dodáva: "V tom čase som nerozmýšľala o tom, akú úlohu v tom zohráva rasa. Skutočne som o tom neuvažovala". Kopol si aj do brata a otca, ktorí sa "oženili s niekým, kto zapadá do formy", namiesto toho, aby nasledovali svoje srdce. Poukázal aj na rebéliu svojej matky, princeznej Diany, a uzavrel to so slovami, že je matkin syn.

Najčítanejšie