Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kraus priznáva: Dcérka (1,5r) ešte nehovorí, ale mobil ovláda dokonalo!
Zdielať na

Kraus priznáva: Dcérka (1,5r) ešte nehovorí, ale mobil ovláda dokonalo!

Archívna reportáž

Davidov otec je už roky hviezdou talkshow, vysielala ju aj TV JOJ

Na svojho prvého potomka si musel spevák a herec David Kraus (42) počkať až rok po jeho štyridsiatke. Tehotenstvo jeho výrazne mladšej partnerky Sarah Opravilovej (22) dokázali utajiť takmer až do pôrodu. Pomohla k tomu aj pandémia s lockdownami a tiež to, že bývajú za Prahou. Veľmi sa vraj bál, aby všetko dobre dopadlo. Malá Ester (1,5) sa narodila síce o mesiac skôr vlani v marci, ale zdravá a rozkošná. Davidovi okamžite prirástla k srdcu. Je hrdý otecko a v dcérke sa priam vidí. Kvôli práci ju musí ale často opúšťať, čo mu trhá srdce.

​O Davidovii Krausovi, synovi známych hercov Jana Krausa a Jany Krausovej, je známe, že je od detstva poriadny rebel. Kriticky sa vyjadruje o českej hudobnej aj filmovej scéne, kde mu prekážajú najmä seriály. "Nebavia ma až tak, že sa na ne nepozerám a odmietam v nich účinkovať, pretože by mi to ničilo hlavu. Som ten, kto hovorí: Radšej budem kopať kanály, ako hrať v hlúpom seriáli," s dešpektom popísal svoje pocity v rozhovore pre iDnes.cz a dodal, že námietky má aj voči komerčnej hudbe. Skladby pre seba si veľmi vyberá. Na druhej strane ale zarábať musí, najmä kvôli svojej rodine, a tak účinkuje po celej republike.

Keď si nájde nejaký čas medzi vystúpeniami, okamžite ide aj na otočku domov za svojou najväčšou láskou, malou Ester, tak veľmi mu spolu s jej mamou chýba. "Keď som kvôli práci preč, tak niekedy idem celý deň, aby som ju videl na pol dňa, a potom zase na celý deň idem od nej preč. Ale je to strašne dôležité, to dieťatko. Už teraz jej chýbam, a to potom beriem záväzne," zveril sa so svojím vážnym prístupom k rodičovstvu. "Po tom roku a pol, už mi tam pobehuje osobnosť, ktorá je mi až desivo podobná," priznal s nadsázkou svoje obavy David, ktorý si porovnával svoju podobu s ňou aj na fotografiách z detstva. Bol by vraj radšej, keby u nej videl niečo z jej jemnej krásnej mamičky. Všimol si aj, že má po ňom riadny hlas, navyše s obrovským rozsahom.

Pripomeňte si Davidou veľký hit s názvom Zuzana: 

No z čoho je trochu rozpačitý, je dcérin vzťah k mobilnému telefónu, na druhej strane uznáva, že im uľahčuje život. "Už teraz miluje telefón. Tomu sa nedá úplne zabrániť. Ak napríklad idete s dieťaťom do reštaurácie alebo letíte lietadlom, neviem, čo by sme robili bez tabletu. Máme rozprávku, na ktorej je závislá. Sama si ju našla na YouTube. Ešte nevie rozprávať, ale už si našla rozprávku, čo zas rešpektujem. Má svoj vkus," s hrdosťou poukázal na šikovnosť svojej malej dcérky, no iste jej prístup k mobilu regulujú. Také skúsenosti má v dnešnej dobe ale nejeden rodič, pokým je to obmedzené na úplne minimum, len pár minút denne a ideálne pozerá dieťa vhodný program pre svoj vek, nejde o žiadnu tragédiu.

David Kraus si súkromie stráži, iba nedávno urobil výnimku a svoje lásky ukázal fanúšikom na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David (@davidkrausofficial)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie