Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrôza na ihrisku! Len 11-ročný syn hviezdneho speváka skolaboval počas zápasu!
Zdielať na

Hrôza na ihrisku! Len 11-ročný syn hviezdneho speváka skolaboval počas zápasu!

Archívne video

Rod sa všeličo navyvádzal, tu žrebol zápasy v priamom prenose opitý

Slávny britský spevák Rod Stewart (77) zažil chvíle, ktoré sú nočnou morou azda každého rodiča. Bol sa práve s hrdosťou pozrieť na futbalový zápas jeho 11-ročného syna Aidena, keď chlapec skolaboval.

​Legendárny 77-ročný spevák sa pre magazín FourFourTwo zveril s desivými chvíľami, keď jeho syn Aidena previezla sanitka do nemocnice po tom, čo skolaboval na futbalovom zápase. Spevák sa obával, že jeho syn utrpel infarkt. Počas hry za tím Young Hoops do 12 rokov "zmodral a upadol do bezvedomia".

"Mysleli sme si, že môj chlapec dostal infarkt. Zmodral a bol v bezvedomí, kým sa upokojil. Bolo to desivé, ale ukázalo sa, že to bol záchvat paniky," prezradil šokujúci priebeh udalosti s, našťastie, dobrým koncom.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov:

Neuveriteľné je, že to nebola jediná udalosť počas daného zápasu, pre ktorú museli volať sanitku. "Ďalší chlapec spadol dozadu a udrel si hlavu - tiež bol v bezvedomí. Za celý čas, čo sledujem futbal, to bol jediný prípad, keď boli privolané dve sanitky," povedal slávny spevák. Ako sa neskôr sa potvrdilo, jeho syn mal silný záchvat paniky, no Rod už nepriznal, či je bežné, že chlapec máva záchvaty paniky.

Rod aj s jeho najmladším synom, vpravo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Otec ôsmich detí Rod prežíval v poslednom čase ťažké obdobie, keď v priebehu posledných dvoch mesiacov zomreli jeho bratia Don a Bob. "S veľkým zármutkom oznamujem, že som včera večer stratil brata Boba, ktorý sa pripojil k môjmu bratovi Donovi na veľkom futbalovom ihrisku v nebi. V priebehu dvoch mesiacov som prišiel o dvoch najlepších kamarátov," zveril sa sledovateľom na sociálnej sieti. Minulý mesiac bol Rodov 42-ročný syn Sean prevezený do nemocnice a nasadili mu krčnú ortézu po desivej dopravnej nehode. Rod Stewart má štyroch synov a štyri dcéry od piatich matiek. Jeho prvé dieťa sa narodilo, keď mal 18 rokov, posledný syn je práve Aiden, ktorý sa narodil, keď mal spevák 66 rokov.

Pre ženu

Najčítanejšie