Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hanychová vyrazila dych! TOTO priznanie o materstve už skutočne nikto nečakal!
Zdielať na

Hanychová vyrazila dych! TOTO priznanie o materstve už skutočne nikto nečakal!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dierťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

V rodine českej herečky Veroniky Žilkovej (61) je detí ako smetí. Ona sama porodila päť a dve deti ešte aj adoptovala. Jej posledný vlastný potomok, synček Melichar Stropnický, žiaľ, žil iba krátko. Prvorodená dcéra je Agáta Hanychová (37), a tá má zatiaľ dvoch potomkov, ku ktorým by mal pribudnúť o pár mesiacov aj ďalší. Prekvapivo sa ale priznala, že počíta aj s ďalšími. Keďže na to musia byť dvaja, zrejme nad tým premýšľala spolu s jej partnerom Jaromírom Soukupom (53).

​​Agáta sa stane v apríli po tretíkrát mamou. Ako na Mikuláša pezradila, bude to dievčatko. No ešte viac prekvapila informáciou, že s "výrobou" detí ešte nekončí. Ktovie, možno skutočne predbehne aj svoju mamu. Zatiaľ sa zdá, že by rodinke skutočne nič nebránilo v rozrastaní sa - Jaromír Soukup má peniaze aj na tri generácie.

Obaja sa už pripravujú na svoju rolu rodičov ich prvého spoločného potomka, to ale Agáte nebráni už teraz premýšľať aj nad ďalším. "Vždy som hovorila, že by som chcela jedno dieťa. Teraz čakám tretie a myslím, že som ešte neskončila. Dúfam, že nedopadnem ako moja mamička," smiala sa nad touto možnosťou, ale na druhej strane, prečo nie - ešte má pred sebou času aj na dve ďalšie.

Agáta rada svojim blízkym navarí, avšak sama zje toho iba máličko, číslo na váhe je pre ňu nesmierne dôležitý údaj: 

K jej prvému dieťaťu, synovi Kryšpínovi (11), pribudla po šiestich rokoch dcérka Mia (5). Ak všetko dobre dopadne, mal by aj k nej v apríli pribudnúť ďalší súrodenec. Agáta už dokonca, ako to nedávno aj sľubovala, prezradila jeho pohlavie, a ak by dodržala to, čo pred časom spomínala, dostane rozprávkové meno - Rozárka. Zaspomínala si aj na časy, keď vyberala meno pre najstaršieho potomka. "Kryšpín sa mal pôvodne volať buď Romeo alebo Angelo. Bola som ešte veľmi mladá, keď som ho čakala," vysvetľovala, akoby sa za to už tak trochu hanbila. Či je Kryšpín lepšia voľba je ale otázne. O sove z Popolušky menom Rozárka už ani nehovoriac. Nuž ale, proti gustu... 

Budúci rodičia nedávno odhalili pohlavie bábätka, malá Mia a jej brat Kryšpín sa tak môžu tešiť na sestričku: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie