Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Väčšinou tipovali NESPRÁVNE! Agáta Hanychová praskla balónik a prezradila pohlavie bábätka!
Zdielať na

Väčšinou tipovali NESPRÁVNE! Agáta Hanychová praskla balónik a prezradila pohlavie bábätka!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) čakajú prvého spoločného potomka. Kým on má dve dospelé deti z prvého manželstva, ona má dve deti z dvoch predchádzajúcich vzťahov - so športovcom Mirkom Dopitom a s exmanželom Jakubom Prachařom. Obaja pritom majú deti oboch pohlaví. Azda aj preto im mohlo byť úplne jedno, akého pohlavia bude ich spoločné dieťa, celkovo už piate v tejto pestrej rodinke.

​Agáta je v piatom mesiaci a už od minulého týždňa avizovala, že čoskoro oznámi aj pohlavie svojho očakávaného bábätka. Je známa tým, že sa rada delí so sledovateľmi o radosti aj starosti, tentokrát im chcela vyjsť v ústrety, aby už toľko nemuseli tipovať.

No treba povedať, že tipy boli zatiaľ pomerne jasné - drvivá väčšina jej sledovateliek tipovala syna. Keďže Agáta vyzerá stále skvelo, domnievali sa, že sa nenapĺňa to povestné "dievča berie krásu". Na druhej strane, podobných povedačiek je kopec a vždy to je aj tak 50:50.

Agáta stíha moderovať aj vlastnú šou:

Deň svätého Mikuláša si Agáta vybrala na ten pravý, aby veľkú novinu oznámila svetu. Pekne vyobliekaní sa všetci členovia pestrej rodinky zišli pri veľkom čiernom balóne a malá Mia nastúpila aj s ihlou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

V rozkošnom videjku sa po prasknutí balóna vyvalili ružové konfety a tak je jasné, že do rodinky azda budúcich Soukupovcov pribudne dcérka. Mia sa zjavne veľmi tešila na sestričku, no treba povedať, že šťastím žiarili všetci, vrátane nastávajúceho otecka. V každom prípade - hlavne, nech je bábo zdravé, to želajú nastávajúcim rodičom aj všetci v komentároch pod veľkou novinou.

Pre ženu

Najčítanejšie