Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ako blesk z jasného neba! Darin Nedvěd to ukončil!
Zdielať na
Hudba

Ako blesk z jasného neba! Darin Nedvěd to ukončil!

Archívna reportáž

Hoci ešte na jar v apríli zrušila turínska prokuratúra obvinenia voči pätnástim funkcionárom futbalového klubu Juventus Turín, ktoré boli na nich vznesené v predchádzajúcom roku, teraz na jeseň ich v októbri začali vyšetrovať opäť. Strata vyše 250 miliónov eur za minulú sezónu bola naozaj tak rekordná, že sa rozhodlo celé vedenie radšej odstúpiť zo svojich postov. Medzi nimi je aj český futbalista Pavel Nedvěd.

​Ako blesk z jasného neba sa zdá byť náhle rozhodnutie čelných predstaviteľov Juventusu odstúpiť z funkcií. Iste pre nich nebolo príjemné čeliť dlhému vyšetrovaniu kvôli obvineniu z falšovania účtovníctva. Malo k nemu dôjsť v rokoch 2018 až 2020, keď údajne mali brať aj nelegálne provízie z prestupov hráčov a k tomu mali vykazovať investorom falošné zisky. Pavel Nedvěd pôsobil ako viceprezident klubu už od roku 2010. Predtým za Juventus hrával a stal sa aj jediným českým držiteľom Zlatej lopty. 

Aktuálne sa už vyše roka teší z nového vzťahu s Darou Rolins, keď sa rozvodom skončilo jeho manželstvo, z ktorého má dve dospelé deti. "Sme partneri v živote, nie v práci. Nenáleží mi komentovať jeho pracovné rozhodnutie. Z pohľadu jeho partnerky môžem len konštatovať, že nejde o prekvapivé či nečakané rozhodnutie. Keď odstúpi šéf, jeho vojsko ho celkom prirodzene nasleduje," vyjadrila svoj postoj pre Super.cz a prekvapila informáciou, že rozhodnutie bolo zrejme plánované už dlhšie. 

Aj Dara ukončila tento rok jednu "éru" vo svojom živote:

"Ako sa hovorí, keď niečo končí, niečo iné začína, alebo všetko zlé je na niečo dobré. Nejde o žiadnu tragédiu, len prirodzený vývoj vecí. Z pochopiteľných dôvodov bude Juve navždy v Pavlovom srdci, ide o 20-ročný vzťah, kopec víťazstiev, titulov. Myslím, že je naivné domnievať sa, že tým okrem jednej veľkolepej éry niečo končí," myslí si speváčka o odchode Pavla z jedného z najúspešnejších talianskych klubov. 

Pavel odstúpil z vedenia talianskeho futbalového klubu, o jeho profesionálnu budúcnosť však speváčka nemá obavy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pre Daru to rozhodnutie až také prekvapivé nie je, iste videla aj do zákulisia, aspoň čo sa týka podpory Pavlovho rozhodnutia. No ak by niekto čakal, že sa Pavel zbalí a začnú žiť konečne spolu v Prahe, nestane sa to. "Pre nás sa nič nemení. Jeho domov je naďalej v Taliansku, rovnako ako tu, v Prahe. A pracovných ponúk má už teraz hromadu, takže je len na ňom, kde a ktorým svetovým smerom eventuálne uprie svoju pozornosť. Nič nás netlačí, neobmedzuje, ideme ďalej. Jednoducho život," vidí to optimisticky zamilovaná Dara Rolins. Aj ona si život v krásnom Taliansku veľmi obľúbila, dokonca tam bude zrejme aj čoskoro stavať na miliónovom pozemku pri čarovnom jazere hraničiacom so Švajčiarskom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie