Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jágrova bývalka Veronika zažíva najťažšie chvíle! Jej ročná dcérka musela ísť do nemocnice!
Zdielať na

Jágrova bývalka Veronika zažíva najťažšie chvíle! Jej ročná dcérka musela ísť do nemocnice!

Zdroj: Instagram/VK

Jesenné sychravé počasie neprospieva asi nikomu. Doplatila na to, žiaľ, aj 1,5-ročná dcérka Veroniky Kopřivovej (31), influencerky známej najmä vďaka jej niekoľkoročnému vzťahu s českou hokejovou hviezdou Jaromírom Jágrom (50). Od ich rozchodu pred 2 rokmi má po svojom boku jedného z najkrajších mužov Česka Miroslava Dubovického (31), otca ich dcérky Elly. Zasnúbili sa tento rok, presne na magický dátum 22. 2. 2022.

​Teraz má krásna Veronika veľké starosti o chorú dcérku, ktorá musela byť hospitalizovaná v pražskej nemocnici Motol. Aby tam nebola sama, bude ju pri jej posteli strážiť v nepohodlnom kresle deň aj noc. "Spala by som pokojne aj na tŕní, len aby bolo Elle dobre," napísala na Instagram. Ella trpí na mastoiditídu, zápalové ochorenie spánkovej kosti. "Do štvrtka bolo všetko v poriadku, ale potom dostala poslednú dávku povinného očkovania a bum," zverila sa nešťastná mama so zrejme prudkou reakciou jej dcérky.

Zaľúbenci v čase, keď Ellu ešte len čakali:

"Čakáme, až zaberú antibiotiká, aby sa vyhla operácii. Včera musela podstúpiť celkovú anestéziu, aby jej do krčnej žily zaviedli centrálnu žilovú kanylu. Dnes jej prepichli obe uši a čakáme na výsledky, čo ďalej," oznámila Kopřivová. Dúfa, že nebude potrebná operácia, ktorá dcérke hrozí v prípade, že to bude nevyhnutné. Ako každá mama, aj ona túži vidieť milovanú dcérku v poriadku. Po jej vlaňajšom príchode na svet, podriaďuje všetko tomu, aby jej zabezpečila všetko, čo potrebuje.

Veronika s dcérkou Ellou rada cestujem za teplom:

V máji, keď oslávila malá slečna prvý rôčik, ju zobrali rodičia na oslavu až do Las Vegas. "Ella má jeden rok! A ja nemám slov. Dievčatko moje, zázemie plné lásky máš, preto Ti želám hlavne zdravie. Ďakujem, že si, každý deň. Áno a ďakujeme veľmi za blahoželania! Mimochodom, sláviť prvé narodeniny vo Vegas? Ty ideš, dievča," napísala hrdá mama na Instagram k rodinnej fotografii. Aj keď malá Ella netušila v akom legendárnom meste zábavy oslavovala, rodičia všetko zdokumentovali na fotkách a videách, a keď bude väčšia sa iste dobre zasmeje, ako bola ako maličká v meste hriechu. V tomto momente je to ale na poslednom mieste, v prvom rade sa musí rýchlo uzdraviť z nepríjemnej a bolestivej choroby.

Veronika prežíva náročné chvíle so svojou malou dcérkou v pražskej nemocnici:

Instagram/VK

Súvisiace články

Najčítanejšie