Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vysvetlenie jej zvláštnych tančekov?! Britney priznala nevyliečiteľnú chorobu!
Zdielať na
Hudba

Vysvetlenie jej zvláštnych tančekov?! Britney priznala nevyliečiteľnú chorobu!

Archívna reportáž

Slávne hity a piesne americkej popovej hviezdy Britney Spars (40) boli spojené vždy s jej dokonalými tanečnými pohybmi. Možno počas tréningov a vystúpení prepínala svoje telo až príliš, keďže ako tvrdí, trpí nepríjemným a nevyliečiteľným ochorením, trvalým poškodením nervov v chrbte. Ona sama si navrhla terapiu bláznivým tancom, akoby inšpirovanom exotickými kmeňmi, čo vysvetľuje, prečo sa tak divoko vrtí vo svojich zdieľaných videách na Instagrame.

​Aj keď je Britney už rok oslobodená spod poručníctva jej otca, zatiaľ sa veľmi zodpovedne k svojmu životu nepristupuje, zdá sa. Slobodu rieši provokatívnym spôsobom, keď sa ukazuje nahá v sexi pózach hraničiacich priam s pornografiou. Otázny je aj jej rýchly sobáš so Samom Asgharim (28), ktorý si užíva, ako sa zdá, skôr nadobudnutej slávy, akoby jej bol aspoň nejakou brzdou a oporou. Na jej svadbu neprišli ani jej synovia, čo im potom vyčítala. "Jednoducho nebol vhodný čas na to, aby sme tam išli. Nehovorím, že jej to neprajem," argumentoval je syn Jayden (15). Nepáči sa mu mamina prezentácia na sociálnych sieťach. "Je to takmer akoby musela niečo zverejniť na Instagrame, len aby získala nejakú pozornosť," posťažoval sa chlapec, ktorý vraj ťažko znáša najmä maminu nahotu.

Britney je už známa najmä videjkami s nekoordinovanými tanečnými pohybmi, ona to ale vysvetľuje ako jej spôsob úľavy od bolesti. "Mám poškodené nervy na pravej strane tela... Myslím, že okrem Boha neexistuje žiadny liek. Niekedy k poškodeniu nervov dochádza preto, že sa do mozgu nedostáva dostatok kyslíka... Mozog sa doslova vypne.  Poškodenie nervov spôsobuje znecitlivenie častí tela. Asi 3-krát do týždňa sa zobudím v posteli a mám celkom necitlivé ruky. Mám akési mravčenie na pravej strane tela, vystreľuje mi to až do krku. A najhoršia je bolesť spánkov na hlave... Pichá to a je to desivé," vypočítavala podrobnejšie zdravotné problémy.

 Britney kedysi vynikila bravúrnymi tanečnými choreografiami a zmyselnými pohybmi:

"Je to, ako keby moje myseľ doslova zamierila na miesto môjho vnútorného dieťaťa. Aj keď sa už nehýbem ako kedysi, naozaj verím, že moja viera mi dáva sílu… Vďaka milosti božej som konečne našla liek, pri ktorom skutočne cítím, ako mi kyslík prúdi cez krk do mozgu,“ zverila sa Britney so svojimi pocitmi. "Odviedla som dobrú prácu, keď som sa to snažila zlepšiť. Tak či onak, mám sa oveľa lepšie, môžem dýchať… Cítim sa šikovnejšia, pretože teraz už môžem dýchať. Dýcham a môžem tancovať. Posíelam všetku svoju lásku každému jednému z vás,napísala speváčka k videu, kde sa pri tanci skutočne podivne zmieta, no jej slová dávajú zmysel.

Britney sa zverila fanúšikom so zdravotnými problémami, ktoré si vraj uvoľnuje zvláštnymi tancami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie