Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO hviezdna kráska prepískla! Zrazu otočila, otvorená podpora Putinovi!
Zdielať na

TOTO hviezdna kráska prepískla! Zrazu otočila, otvorená podpora Putinovi!

Archívna reportáž

Irina je prekrásna žena, preto jej zrejme odpustia ľudia všeličo

Hoci krásna modelka pochádzajúca z Ruska, Irina Shayk (36), je už roky rokúce udomácnená na západe, jej srdce patrí zrejme ešte stále aj domovine. V tomto prípade to ale nemá pozitívnu príchuť, práve naopak. Niekedy netreba povedať veci jasne, aby to všetci celkom jasne pochopili. A Irina si to poriadne odskákala.

​Ešte bezprostredne po tom, čo Rusko napadlo koncom februára Ukrajinu, sa staronová priateľka Bradleyho Coopera vyjadrovala proti tejto agresii a plánovala poslať príspevok ukrajinskému Červenému krížu a UNICEFu. No prešlo pár mesiacov a kráska zjavne otočila.

Skutočne netreba byť úplny lumen, aby človek pochopil, čo Irina odkázala svetu, keď zverejnila záber na typický ruský šalát a k tomu pridala popis - Rusi v stredu. Ak by sa toto zdalo byť niekomu v poriadku, bolo by to len do momentu, kým si človek nevšimne, že modelka slovo "Rusi" napísala ako Russianzz. Písmeno Z sa pritom stalo odporným symbolom ruskej agresie.

Na prvý pohľad nevinná fotka..:

Instagram/IS

​Pochopiteľne, sledovateľov Shayk to viedlo k obvineniu, že podporuje tento násilný ruský vojenský zásah a dali jej to ostro pocítiť. "Hanbi sa, Irina, hanbi sa ako všetci, ktorí podporujú túto genocídu. Vráť sa späť do svojej rodnej krajiny, keď si taká Ruska," znel jeden z komentárov. V iných jej nezabudli pripomenúť, že vojna stála život aj deti vo veku jej dcérky. Ako pozitívny príklad pre ňu uviedli všetky hollywoodske hviezdy, ktoré sú na strane Ukrajiny a podaktoré ju podporujú aj osobnou návštevou, ako napríklad Angelina Jolie, kapela U2 či herec Sean Penn, ktorý venoval prezidentovi Zelenskému aj jedného zo svojich dvoch Oscarov. 

Pár dní po útoku si želala mier:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irina shayk (@irinashayk)

Pobúrení fanúšikovia tiež vyzvali slávne módne značky, aby s ňou okamžite ukončili spoluprácu, inak ich začnú bojkotovať. Nie je ale známe, že by niektorá z nich aj zareagovala. Irina radšej po smršti kritických komentárov všetko vymazala a napísala správu, že šlo len o šalát a nebola v tom žiadna politika. No nebolo to prvýkrát, čo podporila súčasné vedenie Ruska. Už pred dvomi rokmi nadšene pózovala s knihou ruského novinára s jasným názvom - Putin. Ak by bolo azda predsa len niečo na Irininých príspevkoch pozitívne, je to aspoň úprimnosť - ľudia môžu mať jasno, aký má Irina názor. Len potom musí znášať aj následky, napríklad v podobe poklesu fanúšikov.

Instagram/IS

Najčítanejšie