Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Podarilo sa! Bohuš Matuš hlási radostnú správu!
Zdielať na
Hudba

Podarilo sa! Bohuš Matuš hlási radostnú správu!

Zdroj: Instagram/BM

Už od minuloročnej svadby sa manželia Matušovci netaja želaním rozšíriť svoju rodinu o ďalšieho člena. Najmä Bohuš Matuš (49) by sa chcel vidieť čo najskôr ako hrdý otec syna, veď zakrátko dosiahne päťdesiatku. Lucia, ktorá má iba devätnásť, sa ale ponáhľať nemusí. Navyše, mala aj zdravotné problémy, pre ktoré jej lekári neodporúčali tak skoro otehotnieť. Už by mala byť ale v poriadku, druhé dieťatko chce aj ona, a tak sa Bohuš snaží zabezpečiť tie najlepšie podmienky pre rodinku. Základom pre spokojnosť a pohodlie je rozhodne dobré bývanie.

​Bohuš Matuš bol trochu skeptický, keď zhruba pred mesiacom spomínal svoju snahu získať pre rodinu väčší byt. Zistili totiž, že ten ich dvojizbový domček so záhradou je pre nich už malý. Ponúk na realitnom trhu s prenájmami v Prahe je málo a ako tvrdí, dopyt je vysoký aj pre prílev Ukrajincov. "Je pre nás ťažké niečo zohnať, pretože dnes sa sťahuje každý. Máme tu hostí zo zahraničia a ponuka je malá. Chceme krásny a veľký byt, pretože moja manželka Lucie chce druhé dieťa. Chce chlapčeka, Bohouška. Budem sa snažiť zohnať nové bývanie, aby sme tam mohli byť všetci," vysvetľoval dôvody. Presťahovať sa do väčších priestorov chcú ešte tento rok, ale z Prahy sa na vidiek z praktických dôvodov vysťahovať nechcú.

Zakrátko sa ale ukázalo, že zrejme pomohlo zverejnenie jeho túžby, lebo aktuálne sa už pochválil, že to vyšlo. Spolu s manželkou sa zúčastnil krstu charitatívneho kalendáru na podporu postihnutých detí, kde sa dali vyfotografovať ako rodinka s ich malou dcérkou Natáliou. "V decembri sa sťahujeme do väčšieho. Všetci sa veľmi tešíme, najmä Natálka, že bude mať svoju vysnívanú izbičku," s nadšením oznámil dobrú správu pre Expres.cz. Pritom hneď vyvstala otázka, či už očakávajú nový prírastok do rodiny. "Žiaľ, ešte nie. Chceli by sme dieťatko, veľmi by som si prial syna, ale podľa mňa my, starší muži, nevieme robiť chlapčekov, takže to bude asi ďalšie dievča. Ale to mi nevadí. Hlavne chceme, aby Natálka mala parťáka," zveril sa s úsmevom Bohuš.   

Z malej Natálky pomaličky rastie šikovná slečna, takto piekla s mamou Luciou keksíky: 

Prednedávnom pre ŽivotvČesku.cz spomínal Matuš na svoje detstvo, keď sa hrával s dvomi súrodencami a bol medzi nimi iba malý vekový odstup, čo bolo vraj fajn. "Dve deti sú lepšie, pretože sa môžu spolu hrať. Ja sám som z troch detí a mal som skvelé detstvo," presvedčivo argumentoval spevák. Na rozšírenie rodiny majú s Luciou všetky predpoklady. Pochválil sa, že sa majú dobre aj po finančnej stránke, lebo má veľa vystúpení a dostal ponuku aj na hlavnú úlohu v novom muzikáli od Františka Janečka. Je rád, že ho v tom manželka podporuje. Ona je ešte stále na materskej dovolenke, aby sa mohla venovať dcérke. Ak sa rozhodne pre druhé dieťa, bude v nej pokračovať a vlastný začiatok kariéry, či maturitu, ktorou pôvodne Matuš podmieňoval druhé tehotenstvo, tak odsunie na neurčito.

Súvisiace články

Najčítanejšie