Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Fakt to povedala len tak mimochodom?! Herečka priznala MANŽELSTVO s hviezdnym hercom!
Zdielať na

Fakt to povedala len tak mimochodom?! Herečka priznala MANŽELSTVO s hviezdnym hercom!

Zdroj: SITA

Hoci americká herečka Eva Mendes (48) žije so svojím partnerom, hviezdnym hercom Ryanom Goslingom (42), už takmer jedenásť rokov a majú spolu dve dcérky, oficiálne ešte pred oltár nepredstúpili. Neoficiálne sa ale o tom začalo špekulovať už pred pár rokmi, a ešte intenzívnejšie pred pár dňami po vystúpení herečky v austrálskej televízii.

​Sympatický pár spolu s deťmi už nejakú chvíľu žije v Austrálii. Zatiaľ, čo sa venuje Ryan nakrúcaniu filmu, Eva sa našla v charite a jej aktivity sú rozšírené po celom svete. Mendes v rozhovore porozprávala, že sa cíti v austrálskom Melbourne, kde rodina teraz býva, dobre. "Milujem to tu. Všetci sú úžasní, všetci nás vítajú, bolo to také krásne. Môj manžel Ryan, naše deti, máme sa tu najlepšie," nadchýňala sa a pozorní diváci si všimli slovíčko manžel, ktoré použila v spojení s partnerom Goslingom. Vyvolalo to veľké reakcie medzi jej fanúšikmi na sociálnych sieťach a mnohí sú si istí, že nešlo o prerieknutie.

Dvojicu spolu spájajú od nakrúcania filmu The Place Beyond the Pines v roku 2011, kde si zahrali pár s malým synom. Chémia, ktorá vtedy medzi nimi vznikla, sa presunula aj do ich súkromného života. V roku 2014 privítali na svete svoje prvé dieťa, dcéru Esmeraldu, po ktorej nasledovala v roku 2016 druhá dcéra Amanda. O ich súkromí ale pár nerád rozpráva. 

Ryana Goslinga môžu momentálne fanúšikovia vidieť vo filme Gray man z dielne Netflix:

Nikdy ani nespomínali, že by svoje životy zviazali manželstvom. Preto je prekvapením, že Eva nazvala v rozhovore Ryana manželom. Jeden z fanúšikov sa na Instagrame vyjadril, že je nadšený, že sa manželstvo "konečne potvrdilo", zatiaľ čo iní páru blahoželali. Samotní hereckí partneri ale zatiaľ nič oficiálne nepotvrdili, takže nadšenie ich priaznivcov je možno predčasné.Nikdy ani nespomínali, že by svoje životy zviazali manželstvom. Preto je prekvapením, že Eva nazvala v rozhovore Ryana manželom. Jeden z fanúšikov sa na Instagrame vyjadril, že je nadšený, že sa manželstvo "konečne potvrdilo", zatiaľ čo iní páru blahoželali. Samotní hereckí partneri ale zatiaľ nič oficiálne nepotvrdili, takže nadšenie ich priaznivcov je možno predčasné.

Eva v rozhovore prezradila aj odvrátenú stránku austraálskej divočiny, keď v obývačke našla obrovského pavúka:

Fámy o ich svadbe sa začali šíriť už aj v roku 2016 a opäť vlani, keď Mendes spozorovali s novým prsteňom na ruke. Keď sa Eva nedávno pochválila novým tetovaním na vnútornej strane zápästia, na ktorom vidieť označenie "de Gosling", podráždila tým hneď predstavy jej sledovateľov a začali medzi sebou diskutovať, čo to má znamenať. V hispánskej kultúre totiž pridávajú ženy po svadbe k svojmu priezvisku "de" a pripoja za tým manželovo priezvisko. Mohol by to byť teda spôsob, akým chce herečka dať najavo, že je vydatou pani.

Kým Ryan v Austrálii nakrúca nový film, Eva sa venuje najmä ich deťom a charite:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Mendes (@evamendes)

Súvisiace články

Najčítanejšie